Šis suns ir akls, bet nepiedzima tāds. Kā viņš kļuva akls, tas ir drausmīgs noziegums!

Viņš bija smagi sašauts ar peintbola pistoli, un tika atrasts sliktā stāvoklī un lielās ciešanās. Viņš bija noklāts ar krāsu un ticis sašauts vairāk nekā 50 reižu, bija kļuvis akls un kurls, un viņam uz sejas bija rētas, kas liecināja par iespējamu dalību nelegālās suņu cīņās. Ir maz ticams, ka viņš būtu vēl ilgi izdzīvojis, ja neierastos dzīvnieku aizstāvji.

“Brīnums, ka tas viņu nenogalināja uzreiz vai ka viņš nemira no asins saindēšanās,” teica Haslama. Viņa uzreiz vēlējās paņemt Ēriku pie sevis, taču ceļojums uz Angliju izmaksātu tūkstošiem dolāru.

Par laimi, viņai izdevās savākt naudu un 2015. gada septembrī doties satikt Ēriku.

Kopš tā laika viņa rūpējas par suni un palīdz viņam sadziedēt rētas – gan fiziskās, gan emocionālās.

Taču pie vetārsta atklājās sliktas ziņas par Ērika stāvokli – viņa galvā tika uzietas vairāk nekā 50 svina atlūzu, turklāt viņa žoklī bija iesprūdis zobs, kurš nepiederēja viņam.

Lasi vēl: Šis suns ir izcietis vairāk sāpju, nekā tu spēj iedomāties – tev viņš ir jāredz tagad!

“Mums pateica, ka viņš ticis sašauts galvā pēc cīņas ar citu suni,” saka Liza.

Liekais zobs tika noņemts, taču svina gabaliņi palika, jo operācija to izņemšanai būtu pārāk sarežģīta. Jau tā Ērika vetārsta rēķins sastādīja vairāk nekā četrus tūkstošus dolāru.

“Es dzīvoju saviem suņiem un viņu labā daru visu, ko spēju. Visu naudu tērēju viņiem, man pašai nekā nepaliek,” Liza stāsta.

Kaut arī Ēriks, visticamāk, nekad neizveseļosies pilnībā, tagad viņš vismaz ir ticis pie mīlošas saimnieces, kura dāvā viņam visu to sirds siltumu, kuru viņš netika saņēmis iepriekšējā dzīvē.

Avots: viralnova.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment