“Takšu kari” arī Vecrīgā – cik ilgi, līdz kāds nopietni cietīs (tai skaitā pasažieri)?

Rīgas pašvaldības policijas Tūrisma nodaļas priekšnieks Vitālijs Škutāns tikmēr stāstīja, ka pēdējā laikā saņemtas divas informācijas par konfliktiem starp taksometru vadītājiem, bet, kad likumsargi izbraukuši uz notikuma vietu, tur jau viss bija atrisinājies. “Esam saņēmuši vienu sūdzību no taksometru vadītāja par iespējamām huligāniskām rīcībām no citu taksistu puses, kur veicām dokumentu pārbaudi un izskatījām lietu,” teica Škutāns.

Savukārt Valsts policijas Centra iecirknī, kura apkalpojamā teritorijā ietilpst arī Vecrīga, apgalvo, ka pēdējā laikā šādi konflikti nenotiekot.

“Panorāmas” rīcībā gan nonākuši dokumenti, kas liecina, ka vēl novembrī šis iecirknis līdzīgu sūdzību noraidījis, nesaskatot Krimināllikuma pārkāpumu.

Lasi arī: Plašs saraksts ar kaitīgiem produktiem, kurus nevajadzētu daudz lietot uzturā, ja tev ir dārga sava veselība

“Panorāma” mēģināja sazināties ar agresīvo taksistu pārstāvētajiem uzņēmumiem. Lielākoties tie nav sasniedzami pa norādītājiem telefoniem. Vienīgais sazvanāmais uzņēmums apgalvoja, ka par šiem incidentiem neko nezinot, bet solīja pārrunāt notikušo ar konkrēto vadītāju.

Lūk video:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment