Tas, kas gadījās šim nūdistam peldes laikā..to nenovēlētu pat ļaunākajam ienaidniekam

Viņš bija spiests pārgriezt auklu un braukt mājās ar velosipēdu, kamēr āķis joprojām caurdūra viņa draudziņu, bet pēc tam viņš devās uz slimnīcu.

Ārsts, protams, nespēja noslēpt nelielu smaidu sejā, kad ieraudzīja, kas noticis. Viņš izņēma āķi un iztīrīja brūci, kā arī prognozēja, ka brūce pilnībā sadzīs.

Pēc šī atgadījuma vīrietim nebija ļauts peldēt vai iet dušā veselu nedēļu, tomēr viņš vēlas atgriezties tajā pašā ezerā un peldēties kails, kad viss atkal būs kārtībā.

Viņš pastāstīja, ka makšķernieks nebija īpaši saprotošs un pārmeta, ka ezers nav paredzēts peldēšanai un viņam ir tiesības tur makšķerēt, turklāt to liecina arī pie ezera uzstādītās zīmes.

Fends esot mēģinājis paskaidrot makšķerniekam, ka viņam vajadzētu rēķināties arī ar peldēties gribētājiem, turklāt šajā ezerā nav aizliegts peldēt. Tomēr makšķernieks palika pie sava.

Šis ezers ir iecienīta nūdistu peldvieta. Vietējās makšķernieku asociācijas prezidents Silvia Fišers pastāstīja, ka ezers pieder makšķerniekiem, taču tajā ļoti bieži peldas nūdisti, jo ezeru ieskauj koki un krūmi.

Viņš skaidro: “Mēs makšķernieki ļoti labi saprotam šo situāciju, jo visiem kādreiz ir gadījies iedurt pirkstā makšķeres āķi, tāpēc varam iztēloties, ka šis atgadījums arī bija diezgan sāpīgs. Protams, makšķerniekiem vajadzētu pievērst uzmanību peldētājiem, taču tā ir oficiāla makšķerēšanas vieta, tāpēc peldētājiem pašiem jārūpējas par savu drošību.”

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment