Tas, kur šī māte iesaistīja savus bērnus, šokē un liek sirdij sažnaugties – viņas stāsts …

Mājās uzņemtā pornogrāfija tika aizsūtīta sievietes brālēnam Pakistānā, kurš esot viņai lūdzis izveidot šo materiālu.

Mātes šokējošais noziegums nācis atklātībā tikai tad, kad viena no viņas pārējām meitām aizņēmusies brāļa telefonu un ieraudzījusi tajā neķītros video.

Videomateriālos redzams gan orālais sekss, gan cita veida seksuālas aktivitātes, kā arī pilns dzimumakts. Sieviete, kura mitinās Lielbritānijā, esot piekritusi video uzņemt, lai apmierinātu savā Pakistānā dzīvojošā brālēna vēlmi.

Vinās dēls par mātes rīcību saka: “Es jūtu kaunu un skumjas par to, ko viņa darīja. Viņai nevajadzēja to darīt, bet man viņas ļoti pietrūkst.”

Savukārt viņas vecākā meita norāda, ka mātes pagātne viņu padarījusi sevišķi ievainojamu un viegli iespaidojamu. 13 gadu vecumā viņai nācās pamest izglītību, lai strādātu ģimenes uzņēmumā, kā arī viņa tika piespiesta saistīties laulībā ar rupju un vardarbīgu vīrieti.

Neskatoties uz visu, viņas bērni ir pārliecināti, ka viņa ir mīloša māte. Viņa uztraucoties par savu bērnu tālāko likteni, jo tikusi ieslodzīta uz 5 gadiem.

Avots: lahoretv.net

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Šoks ir par citu</cite>

    Šoks ir par to drausmīgo veci citā rakstā, kurš jau pirmajā naktī līdz nāvei izvaroja teju apprecēto 8 gadīgo jauno sievu un veco pretekli par to nearestēja, ir tikai citu valstu iedzīvotāju nosodījums.

Leave a Comment