Tava gulēšanas poza kopā ar otro pusīti daudz pasaka par jūsu attiecībām; Uzzini, ko!

Hertfordšīras Universitātes pētnieki aptaujāja vairāk nekā 1000 cilvēku, uzdodot jautājumus par viņu iecienītākajām gulēšanas pozīcijām, kā arī par apmierinātību ar savu partneri. Rezultātā 94% cilvēku, kuri guļot saglabā fizisku kontaktu ar savu parneri, atbildēja, ka ir laimīgi attiecībās. Savukārt no tiem, kuri guļot nepieskaras partnerim, apmierināti ir tikai 68%.
No tiem, kuri guļot pieskārās viens otram, vislaimīgākie attiecībās bija tie cilvēki, kuri gulēja ar seju pret seju kopā ar savu partneri – salīdzinot ar tiem, kuri gulēja, saspiedušies mugurām. Saistībā ar tiem, kuri guļot nepieskārās partnerim, atklājās, ka labs rādītājs tam, cik laimīgas ir attiecības, ir tas, cik liela ir distance starp abiem. Respektīvi, jo mazāka distance, jo laimīgākas attiecības.
article-2605498-1D2218AA00000578-492_634x690
Avots: kreditkfz24.blogspot.com
Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">maruta</cite>

    nu ja esi saticis savu milestibu savu miloto tad katra zina tev patiks kad vins gul tev blakam pieskaras noskupsta noglasta tuviba pieskarieni viss patiks no milosa cilveka gan pieskarieni gan glasti gan tuviba skupsti bet ja nav milestiba tikai sekss tev tas vienkarsi apniks un tu aiziesi milosa viriesa vai sievietes tuvums ir loti patikams svetigs

  • <cite class="fn">džakonda</cite>

    Nu nezinu gan..vai pēc gulēšanas pozas var noteikt, kādas attiecības.

Leave a Comment