Tetovējumi, kurus tev pilnīgi noteikti NEVAJAG!

Guy with Batman tramp stamp

1. Tetovējumi uz muguras

Tetovējumi uz muguras – it īpaši tās zemākās daļas ir diezgan populāri, bet – sieviešu vidū. Lai arī tas sāk iziet no modes. Tici man – uz tevi dīvaini atskatīsies, ja tavu muguru rotās šāds tetovējums.

Cow navel tattoo

2. Nabas tetovējumi

Neskatoties tikai uz to, ka tā ir viena no sāpīgākajām vietām, kuru aptetovēt, tetovējums vīrietim šajā vietā izskatās atbaidoši. Atstāj vien šo prieku sievietēm!

Guy with ugly portrait tattoo on his back

3. Reālistiski portreti

Jā, varbūt konkrētā situācijā tas ir jauki – uztetovēt kāda tuva, mīļa cilvēka portretu. Tomēr tev būs jārēķinās ar to, ka tas diezin vai izskatīsies tā, kā būsi cerējis. Uztetovēt portretu ir ļoti sarežģīti, tādēļ, ja vien tavs tetovētājs nav atzīts profesionālis, no šī prieka labāk atsakies!

Mom tattoo

4. “Mammu” tetovējumi

Ja tu mīli savu mammu, tas ir fantastiski. Bet ir daudz labāki veidi, kā pierādīt savu mīlestību. Un diezin vai viņa būs sajūsmā par to, ka šādā lietā būsi ieguldījis naudu, tādēļ labāk patērē to kaut kam jēdzīgākam, piemēram, aizsūti viņai ziedus!

Girlfriend's name tattoo and cover-up

5. Draudzenes vai sievas vārds

Tas nu ir viens no trakākajiem tetovējumiem, ko izvēlēties. Lai arī tas var būt spēcīgs mīlestības apliecinājums, mēs nekad nevaram paredzēt, kas dzīvē notiks. Būs diezgan briesmīga sajūta, ja uz krūtīm uztetovēsi savas draudzenes vārdu un vēlāk uzzināsi, ka viņa tevi  ir krāpusi. Tādēļ padomā kārtīgi, pirms izvēlies šādu tetovējumu. 

 

Avots: www.mademan.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">uldis roze</cite>

    No mežoņiem aizgūts, ķermeņa izdaiļošanas veids…, ja, neesi cietumnieks, jūrnieks vai ielene, tad, droši, ar mežoņa intelektu…

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      Uldi! Tetovējums ir māksla. Iespējams, tu nekad neesi sastapis cilvēku, kas ir intelektuāls un tetovēts, es, savukārt, esmu satikusi daudz tādus cilvēkus. Es ieteiktu tev paplašināt savu redzesloku pirms komentē. Tā tu aizvaino daudzus, kuriem tetovējumi ir nozīmīgi.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Atkal nekas nenotiek, kad nospiezu “Talak”! Vel paris dienas atpakal viss bija OK .

Leave a Comment