“Tev jāredz viņa vēl pēdējo reizi” – šādu tekstu māte uzrakstīja draugam un tad izdarīja ko šausmīgu

Džeksone gan centusies pārliecināt izmeklētājus, ka viņas meita Meisija nosmakusi guļot kopā ar viņu gultā un viņa pēc bērna atrašanas bez dzīvības pazīmēm vēlējusies pati sev darīt galu.

Noskaidrots, ka Meisijas tēvs vairākas dienas pirms traģiskā atgadījuma izvācies no ģimenes mājas Fentonā.

Prokurors Jonass Hankins noskaidrojis, ka attiecības sasniegušas “lūzuma punktu” nedēļas nogalē no 7. līdz 9. oktobrim, kad Džeksone draugam nosūtījusi virkni ziņojumu.

“Bija skaidrs, ka Kodija bija nikna uz Polu,” skaidro Hankins.

8. oktobrī Džeksone nosūtīja Hoganam Meisijas fotoattēlu, tam pievienojot satraucošu ziņojumu.

Hankins piemetina: “Nākamajā dienā novērots līdzīgs scenārijs, Kodija viņam pastāvīgi zvanīja, bet Pols necēla klausuli.

Kodija uzskatīja, ka attiecības sasniegušas to zemāko punktu. Viņai šķita, ka jebkāda veida izlīgums vienkārši nav vairs sasniedzams.

Kodija bija pārliecināta, ka attiecībām pienācis gals. 9. oktobrī viņai piespiedu kārtā bija jāsamierinās ar realitāti un to, ka viņa paliks viena pati. Pārējo dienas daļu viņa mājās pavadīja viena pati, atrodoties kopā ar meitu Meisiju.”

Tiesā izskanēja, ka Džeksone pavadīja nakti blakus meitai un no rīta vēlējusies izsaukt neatliekamo medicīnisko palīdzību, jo Meisija neelpoja.

Hankins skaidro: “Bērns cieta plašus smadzeņu bojājumus, tos izraisīja ar skābekli bagātinātu asiņu pieplūduma trūkums smadzenēs. Kaut kas neļāva viņai elpot.”

Džeksone skaidro, ka nolikusi Meisiju gulēt plkst. 18.30 un tad pēc ārsta nozīmēto medikamentu lietošanas pati devusies gulēt.

Viņa skaidro, ka 19.25 bērns pamodies un tādēļ viņa to ielikusi savā gultā. Vēlāk viņa Meisiju atradusi guļam starp diviem spilveniem.

Viņas spilvens daļēji aizklāja Meisijas seju un, kad viņa to noņēmusi, sapratusi, ka bērns vairs neelpo. Ķermenis bija auksts un sieviete secināja, ka bērns ir miris.

Secinājusi, ka nekas vairs nevar tikt versts par labu, sieviete nolēma neizsaukt neatliekamo medicīnisko palīdzību.

Vēlāk viņa nogāja lejā pa trepēm uz virtuvi, paņēma divus virtuves nažus un uznesa tos mājas augšstāvā, kur centusies atņemt sev dzīvību.

Džeksone neatliekamo palīdzību sazvanīja 10. oktobra rītā, plkst. 9.56 un paziņoja, ka viņas meita neelpo.

Pāris minūtes vēlāk policija ielauzās mājā, viņiem neizdevās pilnībā atvērt guļamistabas durvis, jo tās nobloķēja Meisijas ķermenis.

Lasi arī: Šī māte ļāva 13 gadus vecajai meitai izdzert 17 degvīna šotus, bet tas vēl nav trakākais

Kodija sakrustotām kājām sēdēja aiz Meisijas, skatījās policistiem tieši sejā un centās veikt neefektīvu elpināšanu un sirds masāžu.

Policija guļamistabā atrada vairākus nažus un pašnāvības zīmīti, kas adresēta Džeksones onkulim, Kregam Džeksonam.

Šobrīd Džeksone noliedz to, ka būtu vainojama bērna nonāvēšanā par ko apsūdzēta. Tiesas darbi turpinās un plānots, ka tie norisināsies aptuveni trīs nedēļas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment