Tēvs lika gulēt savu 3 gadīgo meitu, bet pārbijās, kad dzirdēja šo!

Meitiņa jau bija ielīdusi gultā, kad viņa sāka skaitīt lūgšanu. Viņas tēvs vēl atradās istabā, lai viņu silti ietītu sedziņā. Mazā meitiņa noskaitīja lūgšanu, kas beidzās ar vārdiem: “Dievs svēti māmiņu, Dievs svēti tētīti, Dievs svēti vecmāmiņu un atā vectētiņ.”

Tēvs bija pārsteigts par dzirdēto: “Kāpēc tu atvadījies no vectētiņa?”

Mazā meitenīte atbildēja: “Es nezinu, tētīt, tā vienkārši šķita, ka ir jādara.”

Nākamajā dienā vectēvs nomira. Tēvam tā likās, kā ļoti savāda sakritība.

Pēc pāris mēnešiem atkal tētis ievīstīja savu meitu segā, pirms iemigšanas, kad viņa atkal bija teikusi lūgšanu, kura šoreiz skanēja šādi: “Dievs svēti māmiņu, Dievs svēti tētīti un atā vecmāmiņ.”

Nākamajā dienā vecmāmiņa nomira. Tēvs nodomāja, ka viņa meitai ir kaut kādas pārdabiskas spējas vai saikne ar otru pasauli.

Pēc pāris nedēļām meitiņa devās gulēt un tēvs klausījās lūgšanā: “Dievs svēti māmiņu un atā tētīti.”

Pēc dzirdētā, viņš bija tik šokēts, ka nevarēja aizmigt visu nakti. Viņš mocījās pārdomās un neizpratnē. Tēvs piecēlās no gultas un devās uz biroju, lai strādātu.

Visu dienu viņš bija tik ļoti nervozs, ka nezināja, kur likties, bet birojā viņš jutās salīdzinoši droši. Viņš ieturēja pusdienas un visu laiku pētīja pulksteni. Šķita, ja viņš izdzīvos līdz pusnaktij, tad viņš būs glābts. Tēvs sēdēja birojā, dzēra kafiju un sarāvās no katras skaņas. Beidzot pienāca pusnakts un viņš atvieglots devās mājās.

Kad viņš ieradās mājās, viņa sieva teica: “Kas ir noticis? Es nekad neesmu redzējusi, ka tu tik vēlu strādā.”

Vīrs atbildēja: “Es negribu par to runāt, man bija sliktākā diena mūžā!”

Sieva piemetināja: “Tev šķiet, ka tev bija slikta diena? Tu neticēsi, kas notika ar mani. Šorīt, sanāksmes laikā, pēkšņi nomira mans priekšnieks.”

Avots: trendingstylist.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment