Traģēdija: sievietes jaunais dzīvesbiedrs ar dūri nosit viņas 7 mēnešus veco mazuli

Pagājušās nedēļas pirmdienā apcietināts kāds Francijas ziemeļos dzīvojošs pāris. Iemesls: vardarbīga zīdaiņa slepkavība. Izmeklēšanā atklājies, ka mātes dzīvesbiedrs nogalinājis zīdaini ar vairākiem dūres sitieniem.

Naktī no iepriekšējās piektdienas uz sestdienu zīdaiņa māte izsauca ugunsdzēsējus, ziņodama, ka viņas mazulim, kurš atrodas kritiskā stāvoklī, vajadzīga palīdzība. Sākotnēji viņa stāstījusi, ka mazuli ievainojis suns, kurš uzlēcis tam virsū. Mazulis tika aizvests uz slimnīcu, tomēr tajā pašā naktī nomira.

Māte apgalvojusi, ka dzīvo viena, bet izmeklētāji jau ļoti drīz atklājuši, ka patiesībā viņa dzīvo civillaulībā ar kādu 26 gadus vecu vīrieti, kurš nav bērna tēvs un kurš bija klāt nelaimes brīdī. Autopsijā atklājās, ka jāizslēdz iespēja, ka zīdainis varētu būt cietis no suņa uzbrukuma. Viņa nāvi izraisījuši vairāki dūres sitieni pa aknām un sēkliniekiem. Nopratināšanā mātes dzīvesbiedrs atzinis, ka iesitis zīdainim trīs reizes.

Tiesas process pagaidām vēl turpinās, un piemērojamais sods ne slepkavam, ne zīdaiņa mātei vēl nav noteikts.

Avots: 20minutes.fr

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Lelde</cite>

    Ko tu, jā, tieši TU, darītu, ja jau šonedēļas izlozē vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Ienāc, reģistrējies un pārvērt savu dzīvi sapnī! https://goo.gl/3OxSEu
    Tuvākā izloze jau šodien. Un laimestus izmaksā nepilnas nedēļas laitā – tas nozīmē, ka var paspēt jau pirms Ziemassvētku brīvdienām patīkami papildināt savu kontu.

    • <cite class="fn">e</cite>

      Ko darītu TU, ja tev visu laiku bāztos virsū aptaurēti kretīni ar naudas izspiešanas mehānismiem???

Leave a Comment