Traģēdija, kura varēja nenotikt – cūka apēda mazu bērnu

Cūka nesen bija laidusi pasaulē sivēnus un, acīmredzot, tos aizstāvēja… būdama ļoti izbadējusies. Wei Tsao, domājams, mēģinājis paglaudīt sivēnus, un par to tika sodīts. Kad ieradās zēna vecāki, viņa galva atradās cūkas mutē. Diemžēl viņi atnāca par vēlu, jo zēns jau bija apēsts.

Zēna tēvs stāstīja, ka viņi tur bijuši tikai pāris minūtes, kad jau izdzirdējuši kliedzienus. Neviens nepaspēja zēnu izglābt, un nu šī Ķīnas ciema vadītājs visus mudinājis turēt savas cūkas nožogojumā, lai kas tāds nekad vairs neatkārtotos.

292

Ķīnā lielākajai daļai ziņu, kas saistītas ar dzīvniekiem, parasti ir kāds sakars ar ķīniešu iecienīto suņa gaļu. Runājot par šo gadījumu, jāpiebilst, ka cūkas ir tikpat gudri dzīvnieki kā suņi, un tikai sabiedrības radīto morālo standartu un uzskatu dēļ cilvēki ar prieku ēd cūkas gaļu, bet ir ļoti noraidoši attiecībā uz suņa gaļu.

1162

Lai arī daudzi tam nepiekristu, cūku nevajadzētu nogalināt tikai tāpēc, ka tā apēda bērnu. Galu galā, tā aizstāvēja savus mazuļus. Turklāt šis dzīvnieks nav pieradināts mājas apstākļiem un tam nevajadzētu atrasties bērnu klātbūtnē. Šī stāsta morāle varētu būt tāda, ka ir divas lietas, kas nav savienojamas – cūkas un mazi bērni. Kā teikts filmā “Snatch”: “viena cūka var apēst divas mārciņas [900 g] jēlas gaļas vienā minūtē. Tāpēc arī ir teiciens – rij kā cūka.”

Avots: viralthread.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Arābika</cite>

    Kādēļ nav brīdinājums, ka satur nepatīkamus, vardarbīgus skatus?

  • <cite class="fn">pūcīte</cite>

    tādu rijīgu cūku tik nokaut un pašu izbarot citām cūkām !!!

  • <cite class="fn">MILDA BREIVA</cite>

    Cilvēki prot uzvesties daudz neģēlīgāk, piemēram Porošenko “apēda” desmitiem tūktošu nevainīgu civiliedzīvotāju: bērnu, invalīdu, vecīšu un joprojām to dara. Ja cilvēks spēj kļūt par slepkavu, tad ko jūs gribat no lopiem, kurus vada tikai instinkti?!

  • <cite class="fn">anna</cite>

    Foto ir redzams kuilis.
    Otrkārt cūka ir normāls mājdzīvnieks, gudrs, tikai to vajag turēt normālos apstākļos, no mazotnes radināt pie cilvēkiem. Bērnus savukārt audzināt lai neskrien pie svešiem dzīvniekiem.
    mana sivēnmāte ļauj gan apskatīt sivēnus, gan ņemt rokās.
    Un vēl….dzīvniekus vajag barot.

  • <cite class="fn">smiekligi</cite>

    ja ja,tag letiņi mācīs ķīniešiem cūkas audzēt 😀

  • <cite class="fn">arnolds</cite>

    Cuka izbadejusies. Berns nepieskatits. Kina. A kam mums jazin.

Leave a Comment