Uzmanaties! Kā var nonākt slimnīcā, ja padzeras kafiju no neīstās kanniņas

Ģimene, māte, tēvs un dēls bija devies atvaļinājumā, lai aizmirstos un kopā pavadītu laiku, uz Omahas pilsētu, Nebraskas štatā. Te ir viņu ziņojums sociālajos tīklos par to, kādu nepatīkamu pavērsienu viņi piedzīvoja pēc kafijas dzeršanas viesnīcā:

“Paldies visiem, kas juta mums līdzi, jo beidzot lūgšanas ir atbildētas un mēs šodien varam doties mājās no slimnīcas. Kā pāris no jums zina, es, mans vīrs un dēls bijām devušies atvaļinājumā uz Omahu, Nebraskas štatā, kur palikām Ramada hotel coco keys kūrortā. Vienā rītā mans vīrs darīja ierasto un uztaisīja krūzi kafijas. Viņš uztaisīja kafiju ar cukuru un pienu, ļoti vāju. Mans mazais dēliņš ir iemīļojis visu pienaino, tāpēc tētis mazliet padalījās ar krēmīgo kafiju.

Diemžēl mums nācās uzzināt, ka cilvēki, kuri bija palikuši viesnīcas numuriņā pirms mums, bija lietojuši kafijas kanniņu, lai pagatavotu metamfetamīnu. Tā rezultātā manam 2 gadus vecajam dēlam un vīram nācās cīnīties par savu dzīvību uz šīs zemes. Tagad, turot savu dēliņu rokās, esmu tik pateicīga par to, ka viņi vēl ir ar mani. Vēlāk, runājot ar policiju, noskaidrojās, ka tas šajā apvidū notiekot regulāri, bet neesot iespējas īsti ar to cīnīties. Vienīgais, ko varēja ieteikt gan viņi, gan mēs- nedzeriet kafiju no viesnīcā pieejamajām kanniņām.”

Avots: trendingstylist.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/V9tJmz</cite>

    Jauns auto, neskatoties uz valdības uzliktajiem nodokļiem. Sava māja bez hipotēkas. Ceļojumi. Hobijs. Satikt savu īsto arī var tad, kad esi tu pati, nevis ar ikdienas rūpju grumbu pierē. Bērni prestižās skolās. Nodrošinātas vecumdienas pat bez pensijas, kuru valsts pat vairs īsti nesola.
    Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes.
    Starp citu – katra līdz marta beigām iegādātā Sindikāta pakete, kas šonedēļ tiek piedāvāta ar 100% apdrošināšanu, ir arī tava biļete papildus izlozei, kuras balvu fondā ne tikai trīs dizaina un tehnikas meistardarbi Apple MacBookPro, bet arī pilnīgi jauns, jaudas un skaistuma pilnības iemiesojums BMW X6.

Leave a Comment