Uzmanību! Lūk, kāpēc nevajag ēst Ķīnā ražotus rīsus – tas var beigties pat letāli!

https://www.youtube.com/watch?v=wOGcn6f5LF8
Lai iespējamība, ka kāds pamanītu atšķirību, būtu pēc iespējas mazāka, īstos rīsus jauca kopā ar plastmasas. Neīstos rīsus apsmidzināja, lai imitētu īsto rīsu smaržu, tad iepakoja un izplatīja pa visu Ķīnu. Žurnālists atklāja, ka no 10 miljoniem tonnu gada laikā saražoto gargraudu rīsu, 9 miljoni no tiem nemaz nav īsti rīsi.
Kas ir vēl daudzreiz biedējošāks – ja apēst trīs procijas šo rīsu, tad tas ir vienlīdz daudz, kā apēst plastmasas maisiņu. Jūs gan jau varat iedomāties, kas notiks ar gremošanas sistēmu un veselību, ja ir apēsts plastmasas maisiņš. Gala rezultāts var būt letāls.
Īpaši traki tas ir pašiem ķīniešiem, jo viņi dienā apēd videji puskilogramu rīsu. Neīsto rīsu pārdošana uzņēmumiem ir ļoti izdevīga, un, kā ziņo “Korean Times”, šie rīsi jau šobrīd atrodas visapkārt pasaulei.
Šobrīd šis sintētiskais produkts atklāts jau Indijā, Indonēzijā, Vjetnamā, Singapūrā un arī Filipīnu valdība izskata sūdzības par plastmasas rīsiem. Pašlaik šie viltotie rīsi vēl nav atklāti ASV, taču, kā Jūs domājat, cik ilgs laiks paies līdz to atklās?

Pastāstiet arī saviem draugiem! Šī nav joka lieta, tādu rīsu ēšana var beigties letāli…

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Zane</cite>

    Pirmā iemaksa par labu auto jau šogad? Izsmalcināta rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka Jaungada ballīte draugu lokā un nedēļas atvaļinājums kādā no slēpošanas kūrortiem? Tu arī to vari! Paspēj piepildī savus slēptākos sapņus vēl šogad. Reģistrējies šeit: https://goo.gl/3OxSEu sagaidi svētdienas izlozi un sāc jaunu dzīvi – tādu, par kuru vienmēr esi sapņojis!

Leave a Comment