Vācu studentei apnika maksāt īri, tāpēc viņa nolēma dzīvot vilcienos; Kā viņa to panāk?

Leonija iegādājās īpašu biļeti, kas mēnesi ļauj viņai iekāpt jebkurā Vācijas vilcienā bez papildus maksas. Tagad viņa iet dušā, guļ, ēd un pilda mājasdarbus, ceļojot ar ātrumu līdz 300 km/h. Dažreiz viņa pat pasūta picu uz vilcienu pieturvietām.

Meitene stāsta, ka dzīvošana vilcienos dod viņai daudz brīvības un ka viņa izbauda katru mirkli no tā.

“Es vilcienos patiešām jūtos kā mājās, un varu apciemot daudz vairāk draugu un pilsētu. Tas ir tā, it kā es visu laiku būtu atvaļinājumā. Es lasu, rakstu, skatos ārā pa logu, un visu laiku satieku jaukus cilvēkus. Vilcienos vienmēr ir ko darīt.”

Vilcienu biļete Leonijai izmaksā 350 eiro mēnesī, kas ļauj viņai ietaupīt naudu par īri, kura agrāk no viņas maciņa paņēma apmēram 415 eiro. Turklāt viņa pieņēmusi minimālistisku dzīvesveidu: tagad visas viņas lietas, to skaitā drēbes, dators, augstskolas dokumenti un higiēnas preces, ietilpst vienā mugursomā. Viss pārējais ir atstāts vecāku mājās. Bet lēta dzīve nav viņas vienīgais mērķis.

“Es vēlos iedvesmot cilvēkus pārdomāt savus paradumus, kuri šķiet pilnīgi normāli un nemaināmi,” viņa stāsta. “Vienmēr pastāv vairāk iespēju, nekā cilvēki domā. Nākamais piedzīvojums tevi jau gaida aiz stūra – bet tikai tad, ja tu vēlies to atrast!”

Cilvēkiem, kuri vēlas pamēģināt līdzīgu dzīvesveidu, viņai ir tikai viens ļoti svarīgs padoms: austiņas, kas bloķē apkārtējos trokšņus, ir priekšmets, bez kura neizdzīvot.

Avots: odditycentral.com

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">sprīdis</cite>

    un šādi baltais cilvēks paliek par mellu cilvēku, cilvēku bez mājām, toties būs darbs, kapitālistu sapnis, vergs kurš dzīvo darbā.

Leave a Comment