Vai Keita ir greizsirdīga uz citu sievieti? Viljams atsāk strādāt par helikoptera pilotu, BET…

Abi ir trīsdesmit trīs gadus veci un kopā veidos labu komandu. Hercogs iepriekš bija meklēšanas un glābšanas komandas pilots, bet Češīrā dzimusī daktere Malena ir pieredzējusi ārste, kas iepriekš strādāja Londonas gaisa medicīniskās palīdzības dienestā.

Uzsākot darbu tieši plkst. 7:00, Kembridžas lidostā, Viljams atzinās, ka jūtās diezgan nervozs.

2A81AB4900000578-0-image-a-10_1436823568081 2A7F553C00000578-0-image-m-9_1436823561834

Tomēr viņš piemetināja, ka jūtas „fantastiski satraukts” un ka ar nepacietību gaida iespēju strādāt kopā ar tik profesionālu komandu.

Princis jeb kapteinis Viljams par savu darbu ātrās medicīniskās palīdzības dienestā saņem atalgojumu, kurš tiek pilnībā ziedots labdarībai.

Princim ir slīdošais darba grafiks, viņš strādā četras dienas – deviņas stundas dienā nākamās četras dienas viņam ir brīvas.

Darba laikā viņš tiks nosūtīts uz dažāda mēroga avārijas negadījumiem, sākot ar satiksmes negadījumiem un beidzot ar gadījumiem, kad cilvēki cietuši no sirdslēkmes.

Hercogs nav satraukts par garajām darba stundām, turpretim, viņš ir pārliecināts, ka, būdams tēvs, izpildot karaliskos pienākumus un kalpojot sabiedrības labā, viņš kļūs par piezemētāku indivīdu.

Kad Viljams tika iztaujāts par princesi Šarloti, viņš atbildēja: „Viss ir lieliski, viņa ir kā mazs prieciņš, kas atsūtīts no debesīm.”

„Tajā pašā laikā bērni ir liela atbildības nasta, īpaši tad, kad Džordžs ir kā mazs mērkaķēns.”

Viņš piemetināja: „Ir lieliski, ka man ir tik jauka ģimene, esmu sajūsmināts. Ketrīna ir lieliska māte un es ļoti lepojos ar viņu.”

Viljams izvairījās no turpmākiem jautājumiem par bērniem, atbildot: „Mums tikko ir piedzimis otrais bērniņš un šobrīd ir grūti pateikt, kas notiks nākotnē.”

Avots: www.dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment