Veikalā māte baroja savu bērnu ar krūti un viņai pateica, ka tas ir “pretīgi”. Tas, ko viņa izdarīja, nolika pie vietas visus kritiķus

Piekrītu katram šīs meitenes vārdam!

Vienmēr ir bijuši un būs oponenti bērna barošanai ar krūti publiskās vietās. Daži cilvēki pat izsaka piezīmes mammām, kuras baro bērnus ar krūti publiski, turklāt reizēm to dara ļoti rupjā formā.

Reiz jaunajai mammai Uitnī Hantersai pateica, ka barot bērnu ar krūti publiski ir pretīgi. Svešinieka izteiktie vārdi viņu tā aizskāra, ka viņa nolēma ievietot internetā publisku vēstuli visu to māmiņu vārdā, kas baro bērnus ar krūti. Tomēr viņa negaidīja, ka ar viņas domām dalīsies tūkstošiem cilvēku! Izlasot vēstuli kļūs skaidrs, kāpēc tā ieguva tādu publicitāti.

Lasi arī: Nekad nelaid vaļā sievieti/meiteni, ja viņai piemīt šīs 12 īpašības

Kopā ar savu vēstuli Uitnī publicēja sekojošu fotogrāfiju:

Lūk, vēstule, kura tika publicēta Facebook:

“Jebkurā laikā. Jebkurā vietā. Jūs varat skatīties, man ir vienalga. Es barošu savu izsalkušo bērnu jebkur. Man ir vienalga, ja kādam nepatīk redzēt manu atkailināto krūti. Restorāns? Veikals? Kāda starpība! Teātris? Muzejs? Jūs vairāk uztrauc mana kailā krūts, nevis izsalcis bērns!

Piens no pudelītes vai krūts piens – tas viss ir ēdiens mazulim. Jūs joprojām uzskatā, ka man ir jāpiesedz sava krūts, kad es baroju? Skrieniet un pasūdzieties savai mammai. Neaizmirstiet nofotografēt kā pierādījumu! Vai tad es radu problēmas, kad baroju ar krūti? Varbūt pārstāsiet jaukties svešās lietās? Tad arī nebūs nekādu problēmu! Pretīgi? Domājiet, ka es arī tā uzskatu? Domājiet, ka es gribu pievērst sev uzmanību? Jūs kļūdāties, jo man svarīgi ir tikai tas, lai mans bērns būtu paēdis!

Lasi arī: 15 pasaulē bīstamākie autoceļi: pa #11 es nekad negribētu braukt!

Ar cieņu, Uitnī – “briesmīgā mamma, kas baro bērnu ar krūti un paēdina savu dēlu ar krūts pienu”.

Uitnī nopublicēja šo vēstuli Facebook, lai pēc iespējas vairāk cilvēku par to uzzinātu. Un viņai tas izdevās – ar viņas publikāciju dalījušies jau vairāk nekā 145 000 cilvēku.

Ar savas vēstules palīdzību Uitnī izdevās nolikt pie vietas visus tos, kas vēršas pret barošanu ar krūti publiskās vietās.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment