Bagāts pāris izšķiras un pārdala kopīgo māju ar betona SIENU: sieva asarās (+FOTO, VIDEO)

Strādnieki nelikās ne zinis par to, ka vienā no augšējo stāvu istabām gulēja kāda Margaritas draudzene un tikai turpināja mūrēt sienu, neļaujot Margaritai pat pamodināt savu viešņu. Viņa tika ieslodzīta, un Margaritai nācās izsaukt policiju, lai evakuētu draudzeni. Notikuma vietā ieradās glābšanas dienests un pie trešā stāva guļamistabas pieslēja kāpnes, lai sieviete varētu izkļūt no ēkas.

bricked-up-house2-575x1024

Lai nojauktu atdalošo sienu, Margaritai ir vēlreiz jāiesūdz bijušais vīrs tiesā, taču pēc sešiem gadiem, kas pavadīti tiesājoties, viņa nevēlas to darīt. Tajā pašā laikā sieviete apgalvo, ka pašreiz viņai nav tik daudz līdzekļu, lai varētu atļauties uzbūvēt savas kāpnes, tāpēc pagaidām viņa nevar piekļūt augšējo stāvu istabām, lai arī tās atrodas viņas pusē.

bricked-up-house3-575x1024

Tikmēr Sergejs var neierobežoti piekļūt savai ēkas pusei, taču viņš tur praktiski vairs neuzturas, jo dzīvo kopā ar jauno sievu.

Lasi vēl: Viņi laimīgi apprecējās, bet dažas dienas pēc kāzām vīrs no viņas izšķīrās NETICAMA iemesla dēļ

Daudziem varētu rasties  jautājums, kāpēc viņi vienkārši nepārdod šo savrupmāju un nesadala naudu? Arī žurnālisti uzdeva tādu pašu jautājumu, taču Margarita atbildēja, ka pašlaik Krievijas nekustamo īpašumu tirgū ir krīze un viņi nevarētu prasīt augstu cenu, un neviens nevēlas neizdevīgu darījumu. Vismaz vienā jautājumā viņi ir vienisprātis.

https://www.youtube.com/watch?v=_k3VVRw0s10

Avots: odditycentral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment