VIDEO: Kā izskatās dvīņumāsas ar atšķirīgu ādas krāsu pēc 20 gadiem

Kad akušiere mammai atnesa jaundzimušos dvīņus, viņa uz brīdi palika bez valodas… Meitenītes piedzima ar atšķirīgu ādas krāsu.

 

Dvīņumāsas Lusija un Marija Eilmer piedzima pirms 20 gadiem Glosterā, Lielbritānijā. Viņu tēvs ir baltais, bet mamma ir tumšādaina, pa pusei jamaikiete.

Lasi arī: Zodiaka zīmes, kuras 2020. gada oktobrī spēs ievest savu dzīvi jaunā līmenī. Viņu dzīvē iestāsies veiksmīgs periods

Bez Lusijas un Marijas ģimenē ir vēl trīs bērni – visi ar tumšu ādas krāsu.

Mūsu brāļiem un māsai ādas krāsa ir kaut kur pa vidu starp Marijas un manu ādas krāsu. Mēs atrodamies spektra pretējos galos, bet viņi visi atrodas kaut kur pa vidu”, – paskaidroja Lusija, kurai ir gaiša ādas krāsa.

Kamēr Marija ir iedzimusi mammas dzimtā, Lusija ir līdzīga vecmāmiņai pa tēva līniju.

Bērnībā Lusijai nācās paciest izsmieklu, jo viņa nebija līdzīga saviem brāļiem un māsām. Viņa pat domāja, ka ir adoptēta.

 

Meitenes atšķiras ne tikai ārienes un rakstura ziņā, bet arī attiecībā uz savām interesēm. Marija ir sabiedriska, Lusija ir kautrīga. Marija koledžā studē tieslietas, Lusija – mākslu un dizainu.

“Kad mēs pieaugām, lai arī izskatījāmies tik atšķirīgas, saikne starp mums kļuva daudz spēcīgāka”, – norāda Marija.

Lasi arī: 5 sieviešu zodiaka zīmes, pēc kurām vīrieši, visbiežāk, jūk prātā

“Marija koledžā mīl stāstīt, ka viņai ir dvīņumāsa ar baltu ādas krāsu. Un es ļoti lepojos, ka man ir tumšādaina dvīņumāsa”, norāda Lusija.

Avots: zeltene

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment