VIDEO: Mežā tālumā ieraudzīju vairākus mazus kustīgus objektus. Ar trīcošām rokām nofilmēju redzēto brīnumu

Pavasaris ir viens no skaistākajiem gadalaikiem Latvijā, kad dabā sāk atdzimt dzīvība un ziedēšana. Pavasara ierašanās pavada siltākas temperatūras, pirmie putni dziedāšanu un pirmie ziedi, kas sāk parādīties mežos, laukos un dārzos.

Pavasara laikā cilvēki sāk aktīvi strādāt dārzos, stādot jaunus augus un sagatavojoties vasaras sezonai. Tā ir arī laika posms, kad notiek dažādi pavasara svētki un festivāli, kas atspoguļo prieku par jauno sākumu un atmodu no ziemas miega.

 

Tie, kas patiesi izbauda pavasari, dodas pastaigās, baudot siltās saules starus un jaunos ziedus. Daži iespējams izbauda arī sporta aktivitātes āra laukumos, piemēram, riteņbraukšanu vai futbolu. Pavasaris ir laiks, kad cilvēki sāk sagatavot dārzus un izbaudīt svaigo zaļumu.

Bet, nav nekas labāks par to, kā pavadīt savu brīvo laiku svaigā dabā kopā ar sev tuviem un mīļiem cilvēkiem.

 

Vēl jo vairāk šajā izaicinošajā laika posmā, pavadīt laiku svaigā gaisā kopā ar sev tuviem un mīļiem cilvēkiem šķiet vislabāk.

Lasi vēl: “Kad nāks tas siltums… tas nāks” – ar pārsteidzošiem jaunumiem par šo nedeļu nācis klajā meteorologs Toms Bricis. Vai “sitīs” jauni siltuma rekordi?

Tādēļ jo vairāk pavadām laiku ārpusē, jo vairāk varam piedzīvot skaistus mirkļus. Un šis stāsts nav izņēmums.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 66%

0%

Lasi vēl: Maestro Raimonds Pauls vairs nebrauc ar auto; Atklāts, kur palicis viņa bmw?

Pirms kāda laika sociālajos tīklos kļuva populārs viens īpašs video, kurā redzams, kā mežā tālumā ir mazi vairāki objekti, iemūžinot skaistu brīnumu.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment