Vīrietis, kurš bērnībā cieta negadījumā, tagad dzīvo pavisam neparastu dzīvi

Muhameds Abads 6 gadu vecumā, 1970to gadu sākumā cieta negadījumā, kad uz ceļa viņam pāri pārbrauca automašīna, aizķēra viņu un vilka līdzi pa raupjo segumu. Brīnumainā kārtā viņš izdzīvoja, bet rezultāts bija tāds, ka Muhameds bija zaudējis dzimumlocekli un sēkliniekus.

“Mēs, aptuveni 9 bērni, spēlējāmies pirms došanās mājās no skolas. Tā bija ziema un mēs pikojāmies. Es saņēmu pēdējo metienu un tad mani viena meitene pagrūda uz ceļa, kur mani notrieca mašīna un vilka pa segumu aptuveni 180 metrus,” par negadījumu stāsta Muhameds. “Ārsti teica, ka es dzīvošu vēl tikai 12 stundas. Ja paveiksies.”

Mohammed Abad's willy and one testicle were ripped off during a horror car accident when he was just six. Pic of the area on his arm used for the skin graft.

Tagad, 43 gadu vecumā, Muhameds ir piedzīvojis vairāk kā 100 operācijas, lai no viņa paša taukiem un audiem veidotu locekli, bet viņš nekad šo gadu laikā nav bijis spējīgs nokārtoties, stāvot kājās. Kā arī loceklim nebija seksuālas funkcijas.

Tomēr, tagad viss ir mainījies, jo Muhamedam tika veikta 12 stundu operācija, kurā ārsti paņēma audus un nervus no viņa rokas, savienojot to ar mehanizētu locekli, , kas viņam ļaus urinēt un piedzīvot erekciju. Ārsti spriež, ka viņš pat kādreiz varētu būt spējīgs radīt savus divus bērnus, kurus tik ļoti kāro.

“Ja ir gribēšana pēc kādas “aktivitātes”, tad ir jānospiež, uz locekļa esošā, podziņa “ON”, bet, kad viss ir pabeigts, tad jāspiež otra podziņa. Tas viss prasa tikai pāris sekunžu laika,” par savu jauno ķermeņa daļu stāsta Muhameds.

Avots: i100.independent.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment