Viņa vingroja sporta zālē; negaidīti ar viņas dibenu notika ŠIS!

asfaf

Šī ir 27 gadus vecā Serēna Beuforda, kura devās kārtējo reizi uz sporta zāli, lai trenētos kopā ar draudzeni. Pēc treniņa Serēnas draudzene ierosināja uzņemt instagram video, kurā viņa taisa pietupienus, taču tad notika kaut kas šausmīgs. Viņas draudzene  sāka filmēt video, kurā Serēna taisīja pietupienus un tad pēkšņi atskanēja skaļš sprādziens, kurš lika Serēnai nekavējoties apstāties. Viņa nokrita zemē un kliedza no sāpēm. Zāles vadītājs stāstīja, ka viņš esot dzirdējis lielu sprādziena troksni, redzējis, ka sieviete nokrīt zeme un kliedz “Mans dibens ir pazudis” , taču nesaprata kas bija noticis, kamēr neatliekama medicinīskā palīdzība neizveda sievieti ārā no sporta zāles.

Serēnas māsa stāsta:

Viņa vienmēr izrādījās ar savu dibenu. Viņai patika iet uz sporta zāli un pievērs sev vīriešu uzmanību. Kad viņu nogādāja slimnīca viņa nonāca koma traumas dēļ.  Ārsti saka, ka viņa ir ļoti smagā stāvoklī. Viņa pie dibena, kādu viņa vienmēr bija vēlējusies, tika kādā nelicenzētā klīnikā. Viņa ātri kļuva populāra instagram un pat dabūja darbu bārā.

Acīmredzot Serēna bija cerējusi iegūt vēl lielāku popularitāti ar savu video, bet diemžēl tas vis beidzās slimnīcā. Iespējams, ja viņa implantus būtu iegādājusies un operāciju veikusi licenzētā klīnikā, viņai būtu vēl viņas slavu radījušais dibens, un viņa laimīga varētu dzīvot savu ierasto dzīvi. Cerams, ka kādam šī būs laba mācība.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment