Viņa bija tik laimīga, ka beidzot var satikt savu īsto tēvu… Bet viņš nodarīja viņai ko drausmīgu

Tēvs teicis: “Apskauj savu tēti,” un tad noskūpstījis meiteni un sācis apgrābstīt.

Viņa atstūma vīrieti un dusmās teica viņam: “Ja tu pret mani izturēsies tā, tu tikpat labi varētu mani vest uz savu guļamistabu.”

Viņš atbildēja: “Es tevi vienmēr mīlēšu” – un tad meiteni izvaroja.

Tiesā sieviete sacīja: “Es neko neteicu un neko nedarīju. Man vajadzēja sadarboties un neko neteikt. Es uztraucos, ka viņš varētu man nodarīt sāpes. Es domāju, ka, ja mēģināšu viņu apturēt, viņš tikai sadusmosies. Es zināju, ka viņam pagātnē jau ir noziegumi, kas saistīti ar fizisku vardarbību. Man bija tik pretīgi, ka tas ir mans tētis. Es jutos tik netīra.”

 

 

Pēc tam, kad atgriezās meitenes vīrs, viņa tam izstāstīja notikušo. Uzreiz tika izsaukta policija.

Sākumā meitenes tēvs apgalvoja, ka meita viņu piespiedusi nodarboties ar seksu. Tomēr vēlāk viņš savu vainu atzina, un viņam tika piespriests trīs gadu cietumsods.

 

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Zane</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esam izveidojuši īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī! https://goo.gl/3OxSEu

Leave a Comment