Viņš atrada savu mīlestību pazvanot uz numuru, kuru atrada bāra tualetē

Marks Elliss savas sievas numuru atrada kāda bāra tualetē uz sienas ar tekstu “Ja vēlies labu seksu, tad zvani Donai uz…”. Viņš stāsta, ka vēlējies tiki uzzināt, vai numurs, kurš redzams uz sienas tiešām ir īsts, tāpēc uzrakstījis īsziņu.

Dona stāsta, ka no sākuma esot bijusi neizpratnē par to, kur Marks dabūjis viņas numuru, tāpēc esot bijusi ļoti atturīga sarakstē, taču vēlāk un vēl joprojām viņa ir pārliecināta, ka pie viņas numura uzrakstīšanas uz šīs tualetes sienas vainīgs esot viņas nelaimīgais bijušais draugs, kurš noteikti bijis dusmu pārņemts un vēlējies kaut kā atriebties viņai.

Man pavisam noteikti vajadzētu pateikties savam bijušajam, jo viņš man izdarījis milzīgu pakalpojumu un it kā vēloties nodarīt man sliktu panāca pretējo un deva man iespēju iepazīties un satikt manu vīru!

Ar laiku Dona esot kļuvusi atvērtāka, un pēc ilgām sarakstēm abi nolēmuši satikties, tā nu šodien viņi ir precējušies un viņiem ir divi bērni 8 un 9 gadu vecumā. Pāris stāsta, ka šodien viņi joprojām smejas par to, kā viņi satikušies, bērniem gan viņi uz jautājumiem par to kā viņi abi iepazinušies neatbildot, jo uztraucās par to kā viņi to uztvers, taču kopš viņu stāsts ir izplatījies interneta plašumos ilgi o noslēpt noteikti neizdosies. Dona stāsta, ka viņi iepazinušies, jo kļūdas pēc viņu tēvs viņai atsūtījis īsziņu, un tā viss sācies.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment