Viņš bija perfekts 14-gadīgs zēns, bet pēkšņi paveica neiedomājamu noziegumu pret ģimeni

“Labi audzināts” un pārliecināti reliģiozs 14 gadus vecs zēns apsūdzēts savas mātes un jaunākā brāļa slepkavībā. Viņš to paveicis, nāvējoši iešaujot viņiem galvā, kamēr sieviete un puisēns gulēja aizmiguši savās gultās.

Pēc pastrādātā nozieguma pamatskolas skolēns Džeikobs Remalijs piezvanīja 911, lūdzot palīdzību un vainojot savu tēvu pastrādātajās slepkavībās. Zēns apgalvoja, ka tēvs slepkavības ieroci ielicis viņa gultā un pēc tam aizbēdzis no notikuma vietas.

american-teen-jacob-remaley-shot-mum-and-brother-eight-dead-in-the-head-as-they-slept

Taču tiesas dokumentos fiksēts, ka vēlāk Džeikobs pats atzinies slepkavībās. Viņš paņēma šaujamieroci, kas glabājās uz saldētavas ģimenes virtuvē un tad nošāva savu mammu Danu un 8 gadus veco brālīti Kalebu.

Lasi vēl: 13 un 14 gadu vecas pusaudzes šaņem mūža ieslodzījumu par prātam neaptveramu noziegumu

Par slepkavībām Džeikobu tiesās kā pieaugušo. Zēns savu 46 gadus veco māti un brāli, trešās klases skolnieku, nogalināja neilgi pirms 7:00 trešdienas rītā pēc tam, kad ģimenes tēvs bija devies uz darbu. Pusaudzis policijai atzina, ka būtu nogalinājis arī savu tēvu, armijas veterānu, ja viņš tajā brīdī būtu bijis mājās.

american-teen-jacob-remaley-14-shot-mum-and-brother-eight-dead-in-the-head-as-they-slept-2

Slepkavību motīvs paliek neskaidrs. Zēnam esot bijuši tipiski pusaudžiem raksturīgi strīdi ar vecākiem, taču nekas tāds, kas varētu viņu mudināt izraisīt šādu traģēdiju. Uz ģimenes māju nekad iepriekš nebija tikusi izsaukta policija.

 

Tēvam, kurš pirms trim gadiem pametis armiju un tagad strādā par santehniķi, mājās ir divi šaujamieroči. Viņam ir licence to turēšanai, un zināms, ka viņš saviem bērniem skaidrojis, kā tie darbojas.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Saite: http://bit.ly/2fxj60V</cite>

    Vai spēj iztēloties dzīvi pēc 100 miljonu vinnesta? Dod sev iespēju pārvērst dzīvi sapnī!
    Īpašais Ziemassvētku piedāvājums no lotto brokera.
    Biļetes 52 izlozēm, kuras notiks nākošo 13 nedēļu laikā. 2600 biļešu paketes cena šai izložu sērijai ar 50% atlaidi ir 274 eiro, tas nozīmē, ka katra biļete, kura spējīga tās īpašniekam ienest sākot no dažiem simtiem, vairākiem tūkstošiem līdz pat daudzmiljonu laimestam, maksā tikai 11 centus.
    Iegādājies šo paketi un jau tagad izbrīvē savā kalendārā vietu slēpošanas atvaļinājumam Itālijas Alpos un mierīgai atpūtai kādā no Ēģiptes kūrortiem.
    Protama lieta, ka biļetes joprojām pieejamas pa vienai un mazākās paketēs. Starp citu – reģistrējoties caur šo saiti, vienu biļeti saņemsi pilnīgi bez maksas. Varbūt tieši tā izrādās tava laimīgā?

Leave a Comment