Viņš krāpa sievu, bet pēc aiziešanas no mājām sieva īsteno burvīgu atriebības plānu – izcili!

Pirmajā dienā, kas viņai bija dota, Edīte sakrāmēja maisos un kastēs visus 37 laulības gadus. Tas notika pilnīgi mierīgi.

Otrajā dienā sieviete sazvanījās ar pārvadātājiem, lai visas viņas mantas tiktu aizvestas uz jauno dzīvesvietu.

Un, kad pienāca pēdējā diena, viņa sev palutināja ar vakariņām sveču gaismā, pagatavojot garneles, kaviāru un izdzerot pudeli Chardonnay vīna. Ļoti nobrieduša cilvēka rīcība, ne? It kā viņa samierinātos ar savu likteni un pilnībā neuztrauktos par to, ko viņai ir nodarījis vīrietis, ar kuru viņa bija pavadījusi 37 gadus.

Tomēr atriebības detaļas slēpās garnelēs.

shrimp1_1

Viņa noņēma čaulas no vēžveidīgajiem, pārklājot tās ar kaviāru – pēc tam Edīte staigāja pa visu lielo māju, iespraužot šos garneļu kokteiļus aizkaru stangās. Dažas dienas mājās viss bija kārtībā, un vīrietis ar savu jauno sievieti varēja izpriecāties, tomēr pēc dažām dienām sāka parādīties smaka.

Lasi vēl: Viņa ŠĀDI atriebās draugam par krāpšanu, bet, kad uzzināja patiesību, smagi aplauzās!

Vai vari iedomāties, kā smaržo zivju veikali karstā vasaras dienā? Iedomājies to smaku, bet pareizini to ar pieci. Tā aptuveni smirdēja visa Edītes bijušā vīra māja. Viņš nespēja saprast, no kurienes nāk smaka, tādēļ izsauca kaitēkļu iznīcinātājus, lai viņi to varētu noteikt. Tika pat nomainīti visi dārgie paklāji, bet smakas avotu atrast neizdevās. Tieši tādēļ vīrietim ar savu jauno mīļoto nācās izvākties no mājas. Un briesmīgākais ir tas, ka neviens, protams, viņu veco māju netaisījās pirkt smakas dēļ. Un kas gan varētu notikt tālāk?

Edīte kādu dienu bija izdomājusi piezvanīt bijušajam vīram – viņa izstāstīja vīram, cik ļoti viņai pietrūkst tās mājas. Džeiks izstāstīja par tās briesmīgo smaku, tomēr Edīti tas netraucēja. Viņš piedāvāja Edītei iegādāties māju ar 10% atlaidi – Edīte, protams, šo privilēģiju izmantoja.

Ātra atbrīvošanās no aizkaru stangām un aizkariem – un viss gatavs. Plāns noritēja perfekti!

Avots: viralthread.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">http://bit.ly/2dVAcCq</cite>

    Secinājums – jā pārtrauc ar kādu attiecības, izdari to uzreiz, iepriekš nebrīdinot. Sievietes mēdz būt reālas kuces. Vīrieši – viņi var sasist seju, atstāt bez naudas. Tieša, skaidra, saprotama rīcība, lai gan – ne vienmēr es to atbalstītu. Bet sievietes – viņas mēdz būt izsmalcinātas maitas. Un tā ir pareizi – ja tev nav spēka, sacensībā jāliek lietā viltus. Mēs taču visi atceramies bērnībā lasītās pasakas par to kā zaķis ar bruņurupuci skrējās, kā zaķis uzvar lauvu, arī daudzas citas.
    Gribi uzsākt savu ceļu uz finansiālu neatkarību? Neatliec uz vēlāku! Sāc tagad, sāc jau šovakar! Pirmā iemaksa par labu auto jau šogad? Izsmalcināta rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka Jaungada ballīte draugu lokā un nedēļas atvaļinājums kādā no slēpošanas kūrortiem? Tu arī to vari! Piepildi savus slēptākos sapņus. Ienāc manā saitā un uzzini kā!

Leave a Comment