Viņš uzrunāja skrejošu meiteni par “resnīti”. Tas, kas sekoja tālāk, ir negaidīti!

“Resnītei, kura šajā pēcpusdienā skrēja pa parku:

Tu, kurai kājas knapi vai atraujas no zemes, kamēr smagi soļo pa ceļu. Tu, kura turas ārējā līnijā, visu laiku skrienot uz nepareizo pusi. Tu, kura apstājas uz ūdens pauzēm pēc katra apļa un kura, visticamāk, apstātos divreiz, ja ūdens strūkla būtu uzstādīta abās pusēs. Tu, kuras skatiens noslīd uz savām pēdām katru reizi, kad mēs paejam garām.

Ir kaut kas, kas tev būtu jāzina: tu esi vienreizēja!

Lasi vēl: Pasaulē resnākā sieviete pamet savu māju pirmo reizi 25 gadu laikā, lai veiktu svara samazināšanas operāciju

Katrs smagais solis, ko tu sper – tu visu laiku nes svaru, kas divas reizes pārsniedz manējo, un tas drīz vien tiks nokratīts nost. Ar katru apli, ko tu apskrien, tu nomaksā rēķinu par katru nakts uzkodu, par desertu, aliņu. Ārā ir 20 grādi, bet tas nav tev licis izmainīt savu režīmu. Šī šeit nav tava pirmā diena un noteikti nebūs arī pēdējā. Tu esi sākusi ceļojumu, kas turpināsies visu tavu dzīvi – un tu to esi sākusi vismaz 12 dienas pirms savas 2017. gada apņemšanās sākuma.

Tu skrien, neklausoties mūziku, un es tikai varu iedomāties tās mantras, kas skan tavā galvā skrējiena laikā. Uz priekšu, kājas, aizverieties, kājas, ar dievu, tauki! Ja tu tikai paskatītos augšup nākamreiz, kad skriesi mums garām, tu pamanīsi, ka manā skatienā nav nekāda nosodījuma. Es tevi ļoti respektēju – tu to vari!”

Iedvesmojoši, ne?

Avots: sheldonsfans.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien: https://goo.gl/YAez31</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esam izveidojuši īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī!

Leave a Comment