Vīrieši atklāj kā viņi uzzina, kad viņu sievas vai draudzenes grib seksu, bet skaļi to nepasaka!

“Manai sievai patīk atstāt 30 min. garas brīvas iedaļas savā plānotājā pāris reizes nedēļā. Tas ir seksīgi!”

“Mana sieva paņem mani aiz rokas, aizved līdz guļamistabai un iečukst man ausī: “Bērniņš guļ”, un tad mēs klusu nodarbojamies ar seksu un cenšamies neveidot acu kontaktu ar suni.”

“Mana sieva uzliek bērniem “Ķepu patruļas” multfilmas epizodi un es jau zinu, ko nozīmē tas, ka viņa iet uz mūsu guļamistabu. Esmu jau iemācījies uzbudināties, kamēr skan multfilmas ievadošā melodija.”

“Mana draudzene izveido bezvadu savienojumu starp pirmajā stāvā esošo televizoru un savu telefonu, un pati aiziet uz guļamistabu otrajā stāvā, izģērbjas un tur uz telefona atskaņo “Careless whisper”. Par cik es parasti sēžu pie datora pirmajā stāvā blakus televizoram, tad šo dziesmu nevaru nepamanīt. Mani vienmēr pārņem smiekli, kad skrienu uz otro stāvu.”

“Draudzene vienmēr ieslēdz manu kaķi manā darbistabā, kad viņa grib seksu. Man tas sākumā likās dīvaini un es vienmēr prasīju: “Ko tad viņš šoreiz sastrādājis?”, bet tagad jau man viss ir skaidrs – izrādās, ka viņai nepatīk mīlēties kaķa klātbūtnē.”

“Manai draudzenei ir kauns teikt, ka viņa grib seksu, tāpēc viņa apskauj mani un vienkārši saka: “Sveiks”.”

“Mana draudzene mēdza man pieglausties un kustināt gurnus šurpu turpu, atdarinot seksa kustības, unisonā ar tām sakot: “Eh, eh, eh”, kad viņa gribēja seksu, bet to skaļi patiekt nevarēja saņemties.”

“Kad mana sieva vēlas seksu, viņa sāk runāt britu akcentā. Tas nostrādā vienmēr!”

“Mana draudzene vienkārši pajautā man vai es vēlos ielikt peni vagīnā, un manu atbildi jau paši varat noprast. Un tad mums viss notiek!”

Lasi vēl: Seksīgas runāšanas 1:1 – ko sievietei teikt priekšspēles laikā, seksa laikā un pēc tā?

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment