Vīrietis izīrēja dzīvesvietu daudzbērnu mātei, bet pēc pusgada nevarēja atpazīt savu māju

 

Vai viņai tāds hobijs?

 

Lielbritānijas iedzīvotājs nolēma izīrēt savu māju. Viņš pats tur nedzīvoja, māja atradās dīkstāvē, tāpēc vīrietis nodomāja, ka būtu neslikti, ja kāds to apdzīvotu.

Tādā veidā būtu gan kāds, kurš pieskata māju, gan pats saimnieks nopelnītu papildus finanses. Uz viņa sludinājumu atsaucās daudzbērnu māte. Viņa atstāja labu iespaidu, izskatījās kārtīga un kopta. Savukārt bērni izskatījās aprūpēti un ļoti mīļi. Vīrietis nolēma, ka viņa būs laba kandidatūra, un tāpēc izīrēja viņai savu māju.

Lasi arī: Skolnieks 2 kilometrus vilcis ievainoto draugu un izglāba viņa dzīvību

Sākumā vīrietis ieradās un paņēma īres maksu, apjautājās, vai nekas nav vajadzīgs. Viņš redzēja, ka māja ir labā stāvoklī, bet mātei ar četriem bērniem namā ir ļoti ērti. Sieviete raisīja uzticību. Viņš redzēja, ka viņa ir godīga un vienmēr laikā nomaksā rēķinus, turklāt viņa sevi pierādīja kā gādīgu un iejūtīgu māti.

Tāpēc mājas īpašnieks nolēma nebraukāt turp-šurp un izlēma, ka īres maksu var saņemt savā bakas kontā. Viņiem abiem tā bija ērtāk.

 

Bet pēc kāda laika sieviete pārstāja kontaktēties. Mājas saimnieks satraucās, vai nav noticies kaut kas slikts ar viņu un bērniem. Tāpēc viņš devās uz savu māju.

Tomēr viņš nevarēja ieiet, viņa atslēga nederēja. Izrādījās, ka sieviete nomainījusi slēdzeni. Pēc tam ar viņu sazinājās ugunsdzēsības dienests, kurš lūdza atvērt durvis, lai viņi varētu novērst problēmas.

 

Vīrietis nemaz nezināja, kas noticis viņa mājā.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment