Vīrietis vairākkārt apgānīja drauga kapa pieminekli, jo 56 gadus bija apvainojies uz viņu par ŠO

Lietas izmeklēšana tika uzsākta 2014. gada martā, kad kāda sieviete ziņoja policijai par to, ka uz viņas tēva kapa pieminekļa ar oranžas krāsas flakonu ir uzrakstīts vārds Džons. Vēlāk, 2014. gada Aprīlī, uz kapa vēlreiz parādījās tāds pats uzraksts, un sieviete ziņoja vietējai policijai. Decembrī viņa iesniedza trešo sūdzību, jo kapa piemineklis bija pārliets ar kādu darvai līdzīgu šķidrumu. Pēc tam policija notikuma vietā uzstādīja novērošanas kameras, lai notvertu vainīgo.

sscdsc

Pagājušā gada maijā kameras fiksēja kādu zagli, kurš centās piesavināties pie kapa novietotās lampas. Novembrī policija atklāja, ka vainīgais ir Pols E. Donovans, kad viņš vēlreiz ieradās pie kapa, lai uz tā iegravēto uzvārdu pārkrāsotu melnā krāsā. Viņš atzina savu vainu, taču rīcības motīvi pārsteidza policiju.

Viņš pastāstīja, ka pirms 65 gadiem cilvēkam, kurš tur atdusas, bija 10 gadu, bet viņam pašam bija 12. Viņš tikai vēlējies atmaksāt par to, ka šis cilvēks nozaga viņam naudu. Veselus 56 gadus viņš sevī turēja aizvainojumu, un tikai pirms diviem gadiem uzzināja, ka pāri darītājs ir aizgājis mūžībā. Izrādījās, ka viņi bija bērnības draugi, līdz no viņa istabas tika nozagti 300 dolāri. Donovans, šķiet, nespēja ar to samierināties.

Kad viņš tika arestēts, vainīgais teica policijai, ka samaksās soda naudu, bet tikai atrēķinot 300 dolārus, ko viņš zaudēja pirms 56 gadiem.

Pagājušajā nedēļā Polam E. Donovanam tika piespriests apcietinājums uz diviem gadiem nosacīti, kā arī kompensācija mirušā tuviniekiem 1 500 dolāru apmērā. Viņam arī tika piekodināts turēties tālāk no kapa pieminekļa, kuru viņš pēdējo divu gadu laikā bija bojājis.

Avots: odditycentral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment