Vīrs pārkāpj striktās reliģijas normas, lai glābtu puisēna dzīvību!

 

Piesteidzoties pie notikuma vietas, viņš redzēja smagu autoavāriju, un atrada mazu puisīti ļoti kritiskā kondīcijā, kurš bija viens no sadauzītās automašīnas pasažieriem.

Harmans pieder ticībai, kur reliģijas normas aizliec sabiedriskā vietā noņemt no galvas turbānu, kas ir reliģiska atribūtika. Neskatoties uz to, Hermans, ilgi nevilcinoties, neņēma savu turbānu, pārkāpjot savas reliģijas noteikumus, saritināja turbānu un palika to zem galvas mazajam puisēnam, līdz atbrauca ātrā palīdzība.

Ar mediju palīdzību, Haramana cēlā rīcība ir izskanējusi visā pasaulē, kur to ir novērtējuši simtiem tūkstošu cilvēku. Tiek izteiktas atzinības un pateicības vārdi par to, cik nesavtīgi viņš palīdzēja savam līdzcilvēkam. Vēlāk tika noskaidrots, ka Harmans ir students Jaunzēlandē, kurš dzīvo apartamentos bez mēbelēm.

turban1

Vietējie cilvēki un autoavārijā cietušie, to uzzinot, sagādāja viņam pavisam jaunas mēbeles, kā pateicību par viņa labsirdību un palīdzīgas rokas sniegšanu tik vitāli svarīgā brīdī, nepadomājot par sevi un iespējamajām sekām.

Ja pasaulē būtu vairāk tādu cilvēku kā Harmans, tad pasaule noteikti būtu daudz labāka un patīkamāka vieta, kur dzīvot!

Avots: sooziq.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment