Virzies uz priekšu ar ticību sev! Horoskops 5.septembrim

 

 

SVARI

Tu esi pārlieku aizdomīgs, tava uztvere ir slimīga. Emocionālā sfēra būs nestabila, pieaugs nervozitāte un nemiers, tāpēc ikdienas darbi izraisīs aizkaitināmību un nomāktību. Ieteicams atturēties no svarīgu uzdevumu veikšanas.

 

SKORPIONS

Draugi šodien sniegs atbalstu, tavi skati būs vērsti nākotnē, pie horizonta parādīsies jauni plāni. Izvairies no attiecību skaidrošanas ar lietišķajiem partneriem, mīļoto, savas ģimenes locekļiem, lai nesagrautu savu laimi.

 

STRĒLNIEKS

Strēlnieku dzīvē sākas lielu pārmaiņu laiks, kad viņu agrākie sakari, saistības un karmiskie parādi tiks nopietni reformēti un pārveidoti. Vienīgais, kas rītdien var tevi ierobežot, ir tavas šaubas šodien. Virzies uz priekšu ar ticību sev.

 

Lasi arī: Dziedātāja PINK pēkšņi pārtrauca koncertu un devās apskaut meiteni, kura rokās turēja plakātu ar tekstu…

 

MEŽĀZIS

Šodien gaidāms naudas līdzekļu pieplūdums. Mežāžiem sakārosies pārkārtot savu mājokli. Daudz kas būs atkarīgs no viņu finanšu stāvokļa. Lai gan tu ar grūtībām esi atlicinājis naudu nebaltai dienai, nežēlo to savas dzīves kvalitātes uzlabošanai.

 

ŪDENSVĪRS

Daudziem šodien veiksies gan lielās, gan mazās lietās. Personiskajā dzīvē, visticamāk, notiks pozitīvas pārmaiņas. Tev jāizdara viss, lai tavs iemīļotais radītu patīkamu iespaidu uz tavas ģimenes locekļiem un varētu rast kopēju valodu ar taviem draugiem.

 

ZIVIS

Šodien var piepildīties Zivju lolotākie sapņi un īstenoties daudzas idejas. Tu vari mainīt savu likteni, kļūt par tā saimnieku, ja izlemsi būt oriģināls, pakļausies negaidītam impulsam, kuru tev piespēlēs dzīve.

Avots:

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment