Vitamīnu ūdens: iespējams kaitīgākais “veselīgais” dzēriens šajā gadsimtā!

 

vitamīnu ūdens

Vitamīnu ūdens tiek tirgū pozicionēts kā veselīgs, hidrējošs dzēriens.

Uzņēmumi pārliecinoši pauž nostāju, ka šis dzēriens novērš saslimšanu veidošanos, samazina acu slimību riskus, uzlabo locītavu veselību un imūnsistēmas funkcionalitāti. Kā izrādās, šī informācija ir tālu no patiesības.

Šķirsti tālāk, lai lasītu raksta turpinājumu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Artis</cite>

    Kuri žurnālisti ir konsultējušies? Par kādu produktu konkrēti ir raksts, vai tas ir nopērkams Latvijā? Kur ir kāds etiķetes foto? Kāpēc nav nevienas atsauces uz pētījumiem? Ideja apsveicama, bet izpildījums ļoti švaks. Labi, protams, ka vēršat sabiedrības uzmanību uz potenciālām briesmām.

    • <cite class="fn">HamessRodrigez</cite>

      Tu atpalicis esi vai kā? Aizej uz Rimi tur ir stends ar vitaminu udeņiem, isostar, vitamin water, vita fruit utt. Kā rakstā minets tu viņu saturā atradīsi daudz daudz cukura un sintetiskus vitaminus viņu neorganiskajā formā,kas organismā praktiski neuzsūcas… Vajag dzert paša spiestas sulas un uzņemt vitaminus no dabas produktiem.

      • <cite class="fn">Cilvēks kurš zin vairāk par tevi</cite>

        Tu laikam esi atpalicis, jo kaut arī tādu dzērienu ir daudz viņi ļoti atšķiras. Piemēram tas, ko es dzeru satur tikai 20 gramus cukura un tas nav kaitīgi un dod enerģiju un vitamīni un elektrolīti iedarbojas tā pat kā dabīgie. Un ja, kas, tajās sulās ko tu spied satur daudz vairāk cukura un mazāk vitamīnu.

Leave a Comment