Zinātnieki apgalvo, ka beidzot atklājuši Bermuda trijstūra noslēpumu!

Kāda zinātnieku grupa apgalvo, ka ir atklājuši Bermuda trijstūra noslēpumus.

Zinātnieki no Kolorādo Universitātes vēsta, ka ir pamanījuši dīvainus mākoņu veidojumus, kas, iespējams, izraisot “gaisa bumbas”.

Viņi pētīja satelītu iegūtos attēlus, kuros ievēroja dīvainus sešstūrainus mākoņus, kas var izraisīt bīstamas “gaisa bumbas”.

27

Saskaņā ar nesen izvirzītu teoriju, šīs “gaisa bumbas” gaisā sprāgst, izveidojot teju 14 m augstus viļņus.

Lasi vēl: 3 jocīgākās un interesantākās vietas pasaulē

Šādi gaisa triecieni ir letāli, jo virzās ar vidējo ātrumu 273 km/h. Tie sprāgst debesīs, izveidojot 14 m augstus viļņus, tādēļ neviens kuģis vai lidmašīna nav spējīgi šādā triecienā izkļūt ārā sveiki un veseli.

Protams, dabā parasti nevar manīt mākoņus, kas izveidojušies sešstūrveida formās, taču Bermudu trijstūris, šķiet, ir izņēmums.

Kopš šīs teorijas atklāšanas ļoti daudzi zinātnieki ir ieinteresēti tās pētīšanā, cenšoties atklāt gaisa bumbu rašanās patiesos iemeslus.

Avots: elitereaders.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Linda</cite>

    Ziema, izskatās, atnākusi uz palikšanu. Ziemas drēbes sev un ģimenei, riepas un aukstumam piemērots akumulators mašīnai. Apkures rēķini. Glāze sildoša aromātiska konjaka vakarā, kad mierīgi apsēdies un atskaties uz aizejošajā dienā padarīto un plāno ziemas vidū uz nedēļu izrauties no ikdienas, lai dotos ceļojumā uz vietu, kur termometrs rāda +25. Skaista vīzija, piekrīti? Kas trūkst, lai tai ļautos? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Brīdī, kad sērfo uz veiksmes viļņa, neatslābsti, turpini darboties – reģistrējies, paņem savu Džekpotu un piepildi savas dziļākās vēlmes: http://ej.uz/777dzekpots

Leave a Comment