Zinātnieki apgalvo, ka beidzot atklājuši Bermuda trijstūra noslēpumu!

26

Bermuda trijstūris vienmēr ir bijis mistērijām apvīts. Tas atrodas Atlantijas okeānā starp Floridu, Puertoriko un Bermudu. Šajā vietā mīklainos apstākļos ir pazuduši simtiem lidaparātu un kuģu. Daudzi šīs pazušanas saista ar citplanētiešiem un paranormālām parādībām.
Piemēram, 1945. gadā pieci Amerikas torpēdu bumbvedēji un lidmašīnas tika aizsūtītas uz šo apgabalu, taču galu galā pazuda bez vēsts. Pavisam nesen, 2015. gadā, kravas kuģis “El Faro” arī šajā apgabalā mīklainos apstākļos pazuda.

Lasi vēl: 3 jocīgākās un interesantākās vietas pasaulē

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu Bermuda trijstūra noslēpumu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Linda</cite>

    Ziema, izskatās, atnākusi uz palikšanu. Ziemas drēbes sev un ģimenei, riepas un aukstumam piemērots akumulators mašīnai. Apkures rēķini. Glāze sildoša aromātiska konjaka vakarā, kad mierīgi apsēdies un atskaties uz aizejošajā dienā padarīto un plāno ziemas vidū uz nedēļu izrauties no ikdienas, lai dotos ceļojumā uz vietu, kur termometrs rāda +25. Skaista vīzija, piekrīti? Kas trūkst, lai tai ļautos? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Brīdī, kad sērfo uz veiksmes viļņa, neatslābsti, turpini darboties – reģistrējies, paņem savu Džekpotu un piepildi savas dziļākās vēlmes: http://ej.uz/777dzekpots

Leave a Comment