Zinātnieki atklājuši interesantus faktus par cilvēkiem, kuri iet vēlu gulēt; Tu priecāsies, ja esi viens no viņiem!

Pētījumā, kurā piedalījās 20 000 cilvēku, tika atklāts, ka cilvēkiem ar augstāku intelektu ir atšķirīgi miega režīmi. Cilvēki ar viduvēju intelektu bieži agri dodas gulēt un agri ceļas, bet cilvēki ar augstāku intelekta koeficentu bieži paliek nomodā ilgāk.

Savukārt citā pētījumā atklājās, ka cilvēkiem, kuriem bērnībā ir augsts intelekts, ir liekāka tendence eksperimentēt ar narkotikām pieaugušā vecumā. Personas sociālajai piederībai, piemēram, sociālekonomiskajam statusam, reliģijai vai ģimenes principiem ir ļoti maza nozīme tajā, vai cilvēks savas dzīves laikā izmēģinās narkotikas.

Vēl interesantāk ir tas, ka Apvienotās Karalistes pētnieki atklājuši, ka jaunieši, kuri studē prestižākās universitātēs, tādās kā Oksforda un Kembridža, vairāk naudas tērē seksa rotaļlietām, salīdzinot ar zemāka ranga universitāšu studentiem. Vai tas nozīmē, ka augstāku inteliģenci var saistīt ar palielinātu dzimumtieksmi?

Iespējams. Sekss ir stresa noņēmējs, un inteliģenti cilvēki ir tie, kas stresam pakļauti visvairāk. Tāpēc arī sarežģītu mācību programmu studenti varētu meklēt iespējas vairāk nodarboties ar seksu, lai atvieglotu stresu. Un, visticamāk, arī viņi paliek nomodā vēlu.

Avots: dailyvibes.com

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment