Zinātniski pierādīti seši iemesli kāpēc decembrī dzimušie mazuļi ir ĻOTI īpaši

Daudzi vecāki ir satraukti par mazuļa nākšanu pasaulē decembrī, un iemesli ir dažādi. Daži nevēlas, lai bērna dzimšanas dienu aizēnotu Ziemassvētku un Jaungada svinību sezona, citi raizējas, ka bērnam kā jaunākajam klasē būs grūti konkurēt ar mazliet vecākiem vienaudžiem, raksta portāls la.lv.

 

Savu dzimšanas mēnesi, protams, nevaram izvēlēties, bet zinātnieki atklājuši, ka tieši decembrī dzimuši bērni ir ar kaut ko īpaši, vēsta resurss Theheartysoul.com. Vai tu esi kļuvis drīzumā kļūsi par decembra mazuļa vecāku vai šomēnes svini savu dzimšanas dienu, interesanti uzzināt dažus fakts.

 

Cerams, šis raksts palīdzēs gaisināt bažas, jo pētījumi liecina, ka decembrī dzimušajiem ir krietni lielas priekšrocības.

1. Vai minējām, ka viņi ir patiešām īpaši?

Lai gan tas neattiecas uz pilnīgi visiem decembrī dzimušajiem, 24. vai 25. decembrī dzimušajiem ir vienas no īpašākajām dzimšanas dienām.

 

2. Viņiem ir liela iespēja nodzīvot līdz 100 gadiem

Runājot par dzimšanas dienām, decembrī dzimušajiem cilvēkiem ir lielas iespējas nodzīvot garu dzīvi, apliecina izdevums “Journal of Aging Research”. Zinātnieki secinājuši, ka decembrī dzimušiem cilvēkiem “ievērojami augstāks risks nodzīvot ilgāk par 105 gadiem, salīdzinot ar jūnijā dzimušajiem.”

Lasi arī: Ārsti Modrim deva tikai pusgadu. Tagad – nav audzēja pazīmju

3. Decembrī dzimuši cilvēki biežāk ir kreiļi

Vīnes Universitātes pētnieki pirms dažiem gadiem atklājuši, ka periodā no oktobra līdz februārim dzimst vairāk kreiļu, īpaši – zēnu.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pārējos trīs iemeslus

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment