Zodiaka zaudētāji: Vasilisa Volodina nosaukusi zodiaka zīmes, kurām nepaveiksies 2023. gada jūnijā; Bet ir veids kā ar to cīnīties

Astroloģe Vasilisa Volodina nosaukuši galvenos 2023. gada jūnija zaudētājus. Pēc ekspertes domām, ir divas zīmes, kurām jūnijs būs problemātisks.

Pirmais vasaras mēnesis šo zvaigznāju pārstāvjiem būs grandiozs pārbaudījums, kad viss izkritīs no rokām.

Ja esat viens no tiem, kas mēģinās izrādīt maksimālu rūpību un piesardzību visos jautājumos un jomās. Kuram šoreiz nepaveicās, noskaidroja Džentlmenis.lv žurnālisti.

 

Auns

Pirmkārt, nepaveicās pašai pirmajai zodiaka apļa zīmei Aunam. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem būs ļoti grūti sasniegt savus mērķus. Jūsu ievainojamība šobrīd tikai pieaug.

Lasi arī: Speciālisti lūdz nestādīt ģerānijas. Tam ir ļoti nopietni iemesli

Jums ir jāizvairās no sliktiem ieradumiem, kas var jūs var ievilkt sliktās situācijās. Šķiet, veiksme un spēks tevi ir atstājis.

Taču nesēdi uz vietas un nepadodies– vienkārši esi pēc iespējas uzmanīgāks, atbildīgāks un centies nepieļaut kļūdas. Pretējā gadījumā nevar izvairīties no postošām sekām.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kurai zīmei ir jūnijā vislielākās iespējas iekrist bedrē 

 

Vēzis

Vēžiem   2023. gada jūnijs būs neveiksmīgs. Visu mēnesi jūs piedzīvosit tālu no patīkamākajām izjūtām. Neveiksies arī ar projektiem un iecerēm – būs sajūta, ka esat iekritis bedrē.

Lasi arī: Ja neesi mēģinājis pagatavot boršču ar brētliņām, uzskati, ka dzīve pagājusi velti

Ir gan iespējams situāciju labot!  Rūpējieties par savu veselību, guliet pietiekami daudz , ēdiet pareizi, esiet mazāk nervozs un dzeriet vairāk ūdens.

Esiet piesardzīgs saziņā un attiecībās ar ģimeni un draugiem: jo šajā laikā ievērojami palielinās iespējas uz strīdiem un konfliktiem, kā arī ir  šķiršanās risks. Esiet atturīgāks, lai  2023. gada otru pusi nesagaidītu vienatnē un sliktā garastāvoklī.

 

Vēzis ir zodiaka zīme, kas ir saistīta ar ūdeni un pieder pie Kardinalajām zīmēm. Tās simbols ir aina, kas attēlo divas krabju kājas, kas iet uz priekšu, kā arī krāsu var mainīt starp balto un dzelteno.

Vēža zodiaka zīme simbolizē emocionālu un intuīciju vadītu personību, kuras vēlmes un uzvedība mainās atkarībā no viņu garastāvokļiem. Vēži ir ļoti lojāli un mīlīgi, viņi var būt ļoti aizsargājoši pret saviem tuviniekiem un draugiem. Viņiem ir spēcīga saikne ar savu pagātni un vēsturi, un bieži vien ir viņu ģimenes cilvēki, kas viņus iedrošina.

Tomēr, vēži var būt ļoti jūtīgi un emocionāli nestabili, viņiem var būt grūti kontrolēt savas emocijas. Viņi arī var būt ļoti nedroši un baidīties no nezināmā, kas var novest pie tā, ka viņi kļūst ļoti aizdomīgi un neuzticīgi.

Vēži ir labi saderīgi ar cilvēkiem, kas apmierina viņu emocionālās vajadzības un saprot, ka viņiem var būt grūti pārvarēt savu iekšējo stresu un baiļu sajūtu. Viņi ir arī patiesi romantiski un novērtē harmonisku attiecību un mājsaimniecības komfortu.

Kopumā, vēzis ir zodiaka zīme, kas kaislīgi izturas pret dzīvi un cieš no līdzsvara traucējumiem starp savām emocijām un loģiku.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment