Cilvēki dalījušies ar muļķīgākajiem/smieklīgākajiem/drausmīgākajiem iemesliem, kādēļ izbeiguši attiecības; #5 -zelts!

Vai tu vēlies draudzeni, kura staigā kā tiranozaurs? Vai varbūt tu meklē kādu kurš košļājot ēdienu skaļi čāpstina un sarunājas, kamēr mutē vēl ir ēdiens?

Vai arī tu labprāt satiktos ar cilvēku, kurš makaronus ēd ar putukrējumu un sinepēm? Ja uz kaut vienu no šiem jautājumiem atbildēji ar “jā”, tad tev ir paveicies, jo visi 10 šie dīvainie cilvēki šobrīd ir brīvi. 

 

 

1. Es satikos ar meiteni, kura bija skaļākā ēdāja kādu pazīstu. Viņa vienmēr košļāja ar atvērtu muti un to darot piedevām šmakstināja lūpas. Un pats trakākais bija tas, ka ja viņai ēdiens īpaši gāja pie sirds, viņa pa vidu vēl pamanījās izdvest “mmm” un “ņamm”. Tas bija drausmīgi.

2. Viņa atteicās ēst ko citu izņemot vistas nagetus un kartupeļus frī. Tie bija neaizvietojami. Nederēja ne vistas fileja, nedz kas cits. Ja mēs devāmies uz kādu ēstuvi, kurā nebija pieejami vistas nageti, viņa pasūtīja tikai kokakolu un skatījās kā es ēdu.

Reiz es smagi kļūdījos, nolemdams viņai pagatavot romantiskas vakariņas. Viņa nokoda vienu kumosu no manis gatavotā ēdiena un paprasīja, vai es apvainošos, ja viņa aizies uz tuvumā esošo McDonald’s restorānu, lai tur iegādātos nagetus un frī kartupeļus līdzņemšanai.

Lasi vēl: Mazuļu priekšādiņas izmanto operācijās, pastāv 1997. gadā dzimušas pornozvaignes un citi fakti, ko labāk nezināt

Lai lasītu pārējos 8 gadījumus, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment