Divi vīrieši tika pieķerti, vārot un ēdot cilvēka gaļu. Kā kaut kas tāds vēl notiek?!

Stāsta, ka Ugandas diktators(1971-1979) Idi Amsins Dada esot praktizējis kanibālismu. Viņš esot uzskatījis, ka, ēdot ienaidnieku miesu un iekšējos orgānus, tas padarīs viņu spēcīgāku.

cannibalism-3

Patiešām, 1997. gada intervijā žurnālā TheNew York Times Aminam jautāja komentēt apgalvojumus saistībā ar kanibālismu.

Tā vietā, lai to noliegtu, viņš komentēja:

Man nepatīk cilvēka miesa. Tā man ir par sāļu.

Gadiem ejot, bieži ir dzirdēts, ka Ugandā joprojām tiek praktizēta cilvēku gaļas ēšana. Tomēr pārējā pasaule domāja, ka šāda prakse izmirst. Daudzi teica:”Neviens taču vairs nevēlas ēst cilvēku miesu!”

Nesen kāds sociālā tīkla Facebook lietotājs ar vārdu Mondejs Aluola dalījās ar stāstu, kas pierāda, ka kanibālisms joprojām turpinās.

Aluola raksta:

Mēs vienmēr dzirdam nostāstus un piespiežam sevi domāt,ka tā nav patiesība, tomēr domāju, ka šis šokējošais stāsts varētu mainīt mūsu domāšanu.

Lasi arī: Ārprātīga cietsirdība: “Mani turēja pagrabā, sita un izvaroja kanibāls”

Brīdinām, nākamajā lapā redzami nepatīkami skati!

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kas tika atklāts!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Vari ticēt horoskopiem, vari ticēt kam citam. Bet – lai kaut kādu rezultātu sasniegtu, kaut kas jādara. Ja neko citu – vismaz nopērc sev loterijas biļeti.
    Pirmā iemaksa par labu auto, dzīvokļa kredītmaksājums, dāvanas tuviniekiem, ballīte ar draugiem, atvaļinājums ar ģimeni siltzemju kūrortā, varbūt studiju maksa Universitātē vai iemīļotā sporta nodarbības lielajam bērnam – tas viss ir tepat blakus. Kas teica, ka nevar sasniegt zvaigznes? Vai mēģināsi pasniegties pretī savas Veiksmes pastieptajai rokai?

  • <cite class="fn">Quantanamera</cite>

    Veel paaris paaudzes ES stilaa un pa Riigas ielaam ies arii kanibaalu paraades taapat kaa tagad pederastu. Mazaakums tachu , nedriikst apspiest….

Leave a Comment