Divi vīrieši tika pieķerti, vārot un ēdot cilvēka gaļu. Kā kaut kas tāds vēl notiek?!

cannibalism-1-1

Kādas pilsētas Kibogas iedzīvotāji jau ilgāku laiku bija pamanījuši, ka daži kaimiņi ir pazuduši. Policijai bija grūtības atrast pazudušos cilvēkus. Likās, ka viņi ir nozuduši no zemes virsas bez nekādas vēsts.

Par laimi, policija turpināja izmeklēšanu un pēc ilga laika beidzot nonāca līdz diviem aizdomās turamajiem.

Ugandas jaunumu avīzē ir atklāts, ka „Liecinieks, kurš pagājušajā nedēļā pazaudēja radinieku, esot redzējis vienu no vīriešim nesam cilvēka galvu un ziņojis policijai, kuri ieradās un atrada paliekas no vārītas cilvēka galvas.”

cannibalism-uganda-1

Visu beidzot 29. oktobrī policija veica mājās reidu, kur vīrieši bija gatavojuši savas drausmīgās maltītes.

Lasi arī: Ārprātīga cietsirdība: “Mani turēja pagrabā, sita un izvaroja kanibāls”

Vīrieši tika pieķerti, ēdot cilvēku gaļu, tāpat tika atrastas cilvēka ķermeņa daļas, ko viņi vēl tkai gatavojās ēst. Nav zināms, vai vīriešu kanibāliskās tieksmes bija saistītas ar novirzi kā tādu, normālas pārtikas trūkumu vai iedomām, ka cilvēka gaļa spēs siegt vairāk spēka un lielāku varu.

cannibalism-uganda-2

Tas ir kaut kas neiedomājams, ka 21. gadsimtā vēl notiek tik barbariskas prakses!

Avots: elitereaders.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Vari ticēt horoskopiem, vari ticēt kam citam. Bet – lai kaut kādu rezultātu sasniegtu, kaut kas jādara. Ja neko citu – vismaz nopērc sev loterijas biļeti.
    Pirmā iemaksa par labu auto, dzīvokļa kredītmaksājums, dāvanas tuviniekiem, ballīte ar draugiem, atvaļinājums ar ģimeni siltzemju kūrortā, varbūt studiju maksa Universitātē vai iemīļotā sporta nodarbības lielajam bērnam – tas viss ir tepat blakus. Kas teica, ka nevar sasniegt zvaigznes? Vai mēģināsi pasniegties pretī savas Veiksmes pastieptajai rokai?

  • <cite class="fn">Quantanamera</cite>

    Veel paaris paaudzes ES stilaa un pa Riigas ielaam ies arii kanibaalu paraades taapat kaa tagad pederastu. Mazaakums tachu , nedriikst apspiest….

Leave a Comment