Viņu izvaroja patēvs, liekot dzemdēt 12 gadu vecumā. Bet tas, ko nodarīja miesīga māte, ir šausmīgāk par visu

article-3232722-2C4A449F00000578-564_636x382

Tagad 21 gadu vecā Šantelle Džounsa, kura savu māti iesūdzējusi tiesā, stāsta: “Viņa ir sabojājusi manu dzīvi un es vairs nevēlos nekādu kontaktu ar viņu.”

Šantelle Džounsa (tagad 21 gadu veca) kļuva par Lielbritānijas jaunāko māti, kad viņa dzemdēja dēlu 2006. gadā, tikai 12 gadu vecumā, pēc tam kad viņu 11 gadu vecumā divreiz bija izvarojis viņas mātes toreizējais partneris.

Kad viņai bija 12, Šantelles māte Beverlija Beila pateica meitai, ka savā 21. dzimšanas dienā viņa saņems 15 000 britu mārciņu (20 458 eiro) naudas summu. Taču, kad šī diena pienāca, māte…

Lai uzzinātu, ko bezsirdīgā māte nodarīja savai meitai, šķir nākamo lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">vita</cite>

    Nav godigi un patiesi,darits.tas ir pavisam nezeligi.un zinu to,kad sai meitenei uz muzu tiks palikts atmina par so izvarosanu.vai ziniet tas nav diesko patikami acereties notikuso.to no atminas nekadigi nevar izdzest.:(((

  • <cite class="fn">Raimonds no http://lotoguru.eu</cite>

    Stulbās anglietes. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Brīdī, kad esi uz veiksmes viļņa, reģistrējies un paņem savu Džekpotu. Nāc uz manu saitu, seko instrukcijām un arī tu varēsi atļauties brīnišķīgas sievietes skatīt ne tikai feisbuka fotogrāfijās, bet arī ikdienā pie sevis mājās. Tāpat arī skaistus auto baudīt ne tikai vērojot garāmbraucējus uz ielas, bet arī no iekšpuses.

Leave a Comment