1. janvāra dienas horoskops – domā labas domas!

1

AUNS Nekur nevajag steigties, visu varēsi paspēt izdarīt laikā. Ja vajadzīga atpūta, būs jāpamokās, jo šodiena no tevis prasīs daudz.

2

VĒRSIS Domā par to, kas būs tālāk, nevis par to, kas ir bijis. Ja mācēsi sevi pareizi noskaņot, sapratīsi, kādu soli tagad ir jāsper.

3

DVĪŅI Ieklausies padomos, ko saka citi. Visu uz savu galvu nevajag darīt. Ar jaunu elpu dosies dzīvē – Jaunais gads tev uzdzen maģisku sajūtu.

4

VĒZIS Būsi gaidījis daudz vairāk nekā saņemsi. Nesēdi malā, dari kaut ko, lai pats ar sevi pēc tam varētu lepoties. Nemeklē mierinājumu cilvēkos.

5

LAUVA Tev būs jādarbojas paslepus – panākumi tev nesīs bagātīgus veiksmes augļus. Ja nezini, ko darīt, mēģini ieklausīties savā sirdsbalsī.

6

JAUNAVA Nesūdzies par savu dzīvi pat tad, ja tev tas šķiet pareizākais variants. Tu zini, pie kā meklēt palīdzību, ja sāk likties, ka viss brūk.

7

SVARI Liksies, ka ir trakāk, nekā ir patiesībā. Šodien tev ir vajadzīga pašpārliecinātība, lai vispār tiktu galā ar šo smago dienu.

8

SKORPIONS Neklausies, ko saka citi. Šodien tev ir taisnība. Ja šaubies par sevi, atmet to visu malā – vari droši rīkoties spontāni.

9

STRĒLNIEKS Sagādā prieku citiem, tad to pašu arī saņemsi atpakaļ. Ja vēlies, lai tev kāds ir blakus, jāsaņem drosme rokās.

10

MEŽĀZIS Neviens cits tavā vietā neko nedarīs – nevajag sākt ierūsēt un padoties. Pameklē motivāciju un turpini virzīties uz priekšu.

11

ŪDENSVĪRS Nebēdz no finansiālajiem uzdevumiem – ja vajag kaut ko plānot, sakod zobus un to izdari. Tomēr tevī būs liels dzīvesprieks un motivācija.

12

ZIVIS Galvenais ir noturēt emocionālu balansu – rīkojies tikai tā, kā vēlies pats, neļauj to noteikt citiem. Un svarīgi ir neskriet nevienam pakaļ.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment