10 minūšu kardio treniņš katru dienu

Te nav runa par fantastiskas formas iegūšanu, lai pārsteigtu visus ar sava bicepsa muskuļa izmēru vai presītes kubiku skaitu. Sports ir nepieciešams tavai veselībai. Tāpēc ir vērtīgi atrast vismaz 10 brīvas minūtes dienā, lai izkustēties. Ikviens cilvēks var atrast 10 minūtes dienā, lai pasportotu- Tu to vari!

Šī aktivitāte tev visticamāk nepalīdzēs sadedzināt liekās kalorijas, bet dienišķā, enerģiskā izsvīšana palīdz ne tikai tavai fiziskajai formai, vielmaiņai un sirdij, bet arī smadzenēm. Kardio treniņi palīdz novērst depresiju un nemieru, tu ļoti viegli un efektīvi atbrīvojies no nemiera un stresa. Galvenais, lai 10 minūšu kardio treniņš ir augstas intensitātes.

Treniņš 10 minūtēm: Tu vari šo aktivitāti veikt vai skrienot ārā, vai arī minoties uz stacionārā velo trenažiera.

Iesildies 2 minūtes, minoties vai skrienot, vieglā, mierīgā tempā. Tas veic sprintu, cik ātri vien vari 20 sekunžu garumā, tad 2 minūtes, lēnā tempā kustoties, atpūties. Tāds ir 1 sets.

Kopā izdari šādus 3 setus.

Pēc 3 setiem, atpūties, 3 minūtes skrienot vidējā vai lēnākā tempā. Tādā, kurā tu jūties komfortabli. Nav mērķis radīt tavam ķermenim pārslodzi, tāpēc esi pietiekami saudzīgs pret sevi, jo ar laiku būs uzlabojumi.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment