11.marta dienas horoskops – izvairies no strīdiem!

1

AUNS Šodien strīds ar ģimeni, kas ir ieildzis, atrisināsies. Nerīkojies šodien, balstoties uz negatīvām emocijām vai ilgi turētu aizvainojumu.

2

VĒRSIS Šodien nāksies izvairīties no agresīviem cilvēkiem. Mēģini izvairīties no konfliktiem- it īpaši tad, ja tiem nav nekāda sakara ar Tevi.

3

DVĪŅI Biznesa plāni šodien neizdosies, ja vien neriskēsi. Nāksies skaitīt naudu un domāt, kur to izmantot – ļoti svarīga būs koncentrēšanās.

4

VĒZIS Varētu pasliktināties saiknes ar tuviem cilvēkiem. Liela iespējamība, ka izraisīsies strīdi, pie kuriem pats vien būsi vainīgs.

5

LAUVA Iespējams, ka palaidīsi vējā labas iespējas, ja nekoncentrēsies. Neturi iekšā emocijas- maigā veidā centies tās izlaist uz āru.

6

JAUNAVA Tu šodien izjutīsi īpašu saikni ar kādu jau tuvu cilvēku. Iespējami pārrāvumi biznesa darīšanās. Lai kas notiktu, notici sev!

7

SVARI Šodien Tava problēma būs agresivitāte un nevēlēšanās meklēt kompromisus. Parādīsies kāds jau bijis šķērslis, bet ir iespēja to pārvarēt.

8

SKORPIONS Tevi, iespējams, pievils kādi tuvi cilvēki vai darba partneri. Kāds izmantos Tavu vājumu. Par problēmām domā kā par iespējām!

9

STRĒLNIEKS Būs gan sajūsmas, gan arī briesmu momenti. Šodien staigāsi kā gar kraujas malu, bet tas Tev palīdzēs pārkāpt savas bailes.

10

MEŽĀZIS Nebūs nekādu nopietnu pienākumu. Nāksies pārskatīt vecas problēmas. Būs vajadzīga liela pacietība, lai saliktu puzles gabaliņus.

11

ŪDENSVĪRS Šodien kļūdas un pārpratumi spēlēs ļoti lielu lomu. Entuziasms Tev šodien īsti nepalīdzēs. Svarīgākais- kontrolē emocijas!

12

ZIVIS Prieka mirkļi var pārvērsties raizēs. Centies atrisināt radušās problēmas-neatliec uz vēlāku laiku. Iespējams satikt kādu jaunu cilvēku.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment