Viņai bija tikai 12 gadi, kad viņu izvaroja brālis un viņa dzemdēja bērnu

 

Kad viņš veda Tresu uz pamesto māju, kura atradās netālu no viņu mājām, viņa nevienā brīdī nenojauta, ka pēc pāris minūtēm viņa piedzīvos brutālu izvarošanu. (Brāļa, Džeisona, bilde redzama zemāk.)

mum2

Tas viņu tik ļoti traumēja, ka viņa nebija spējīga to izstāstīt savai mātei. Viņa atklāja patiesību savai draudzenei, jo viņa sāka pamanīt izmaiņas savā ķermenī. Draudzenei radās aizdomas, ka Tresa varētu būt stāvoklī. Tika sagādāts grūtniecības tests un draudzenes aizdomas apstiprinājās.

“Es varēju pateikt, ka esmu stāvoklī tikai savai tantei, jo es biju pārbijusies. Drīz vien par to uzzināja arī mana māte un viņa vai uzsprāga aiz dusmām,” stāsta cietusī meitene.

“Tāpēc es nespēju izstāstīt mātei to, ka mana vēl nedzimušā bērna tēvs ir viņas dēls, mans brālis. Es teicu, ka es paliku stāvoklī kādā ballītē, kad biju lietojusi alkoholu,” atceras Tresa.

mum3

Viņas foto jau bija atrodams uz katras Britu avīzes pirmās lapas. Viņai meitiņu nācās atdot adopcijā un tikai pēc 2 gadiem viņa izstāstīja, ka meitiņas tēvs ir Tresas brālis, Džeisons, kurš uzreiz tika arestēts.

Pēc tiesas 2009. gadā, pēc DNS testa veikšanas, kurš apstiprināja to, ka Džeisons ir bērna tēvs, tika arestēts uz 4 gadiem.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment