12 iemesli, kādēļ pirmā mīlestība ir pati labākā… Piekrīti?

Jūs esat kopā bijuši vidusskolā, tad, kad uzsākāt augstskolu, kad atradāt savu pirmo darbu 

Ak jā, un pirmā alga, ko saņēmāt – jūs to iztērējāt kopā, atzīmēdami savu dzīvi pieaugušo statusā. Jūs esat bijuši kopā, lai atzīmētu ikvienu soli jūsu dzīvē, kas šos mirkļus padarīja vēl labākus.

Jūs esat redzējuši viens otru arī neveiklajās pusaudža vecuma fāzēs, bet tik un tā uzskatāt, ka esat burvīgi

Kad cilvēks ir  atradis kādu, kas uzskata tevi par visskaistāko pasaulē, pat tad, ka tev vēl bija breketes un neveikla sānu „čolka”, ir vērts to cilvēku paturēt un nekad nelaist vaļā.

Jums ir paši labākie deju soļi

Vēl kopš laika, kad dejojāt skolu ballēs, jūs spējat atcerēties labākās deju kustības. Ballītēs jūs esat zvaigznes, jo pārzināt viens otra kustības perfekti!

Iemīlēšanās un tauriņi vēderā vēl joprojām tur ir!

Kad bijāt vēl pavisam jauni, jūs mīlējāt skaisti, bezgala emocionāli un viegli. Jūs spējat atsaukt atmiņā tās lieliskās emocijas, ko jutāt, pirmo reizi skūpstoties, jo jūs vēl joprojām esat viens otra acu priekšā, tikai vecāki un vēl lieliskāki nekā tad.

Jums nav skumju stāstu par pirmo mīlestību, kas salauza sirdi

Jūsu draugi dalās ar stāstiem, kā pirmā mīlestība salauza viņu sirdis. Viss, ko jūs varat darīt, ir būt ar draugiem, priecājoties, ka neesat nekam tādam gājuši cauri.

Jums ir sava dziesma 

Pirmās balles lēnā dejo, ko dejojāt kopā. Vai dziesma, kas skanēja fonā, kad pirmo reizi skūpstījāties vai pat tad, ka pirmo reizi atdevāties viens otram. Jums ir dziesmas, kas varbūt it pat gadu desmitiem vecas, bet, kad tās dzirdat, jūs abi jūtat to, ko jutāt arī toreiz.

Tikai jūs zināt, kā pagatavot labāko kino vakara popkornu

Jūs esat bijuši kopā tik ilgi, lai pārzinātu, kā noorganizēt labāko kino vakaru diviem, jo esat guvuši lielisku pieredzi vēl no vidusskolas.

Jūsu vecāki ir neticami labās, gadiem ilgās attiecībās

Jūs esat kopā tik ilgi, ka nebūtu arī brīnums, ka jūsu vecāki ir izveidojušies lieliskas attiecības.

Jūs esat iepazinuši viens otra dēmonus skapī

Katras attiecības ir kā jauna klade, ko pierakstīt, lai izstāstītu visu par sevi. Bet jūs esat bijuši kopā visā, arī sliktajā. Ģimenes problēmas, personīgās problēmas – jūs to visu jau zināt, tādēļ starp jums ir neizsakāmi spēcīga saikne.

Jums patīk divatā sēdēt mašīnā vai doties ilgos izbraucienos

Vidusskolā pabūt divatā bija grūti – jo dzīvojāt vēl pie vecākiem. Tādēļ arī tagad, kad esat pieauguši, braucieni mašīnā šķiet ārkārtīgi intīmi.

Jūs perfekti zināt, ko otrs vēlas gultā

Jūs bijāt viens otram pirmie, nezinādami, kā kas notiek. Jūs abi kopā izgājāt caur vienu no visneveiklākajiem brīžiem dzīvē. Tagad jūs zināt, kas liek jums justies labi, kas nē. Gadiem ilga pieredze ir padarījusi jūs par perfektākajiem mīlniekiem vienu otram.

Jūs kopā varat darīt visu to, ko teicāt, ka darīsiet, kad būsiet pieauguši

Plāni, ko izveidojāt, kad jums bija vēl tikai 16 – dzīvošana kopā, saldējuma ēšana ikvienā maltītē, došanās uz Amsterdamu, lai izmēģinātu aizliegto. Tas, ka jūs kļūstat vecāki, nepadara dzīves baudīšanu sliktāku. Tieši pretēji. Ar pieredzi, ko esat guvuši, un viņu tev blakus – dzīve ir tikai sākusies.

Avots:

1logo2

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment