12. maija horoskops – laiks nojaukt tiltus ar pagātni

1

AUNS Izrādīsies, ka kāds, kam uzticējies, tomēr spēlē pret tevi. Šābrīža situācijai neļauj sev aizmālēt acis – turies pie realitātes.

2

VĒRSIS Sapņi būs tik reālistiski, ka nezināsi, kam ticēt un kam nē. Būs viegli relaksēties, tomēr atpūtai drīz būs jāpieliek punkts.

3

DVĪŅI Nāks palīdzība no malas, kas atrisinās tavas problēmas. Neliec lielus soļus šodien, ej lēnām un prātīgi, pārdomājot katru soli.

4

VĒZIS Pie grafika pieturēties vari pat necensties – tik un tā nekas nesanāks. Sapņo par ideālo nākotni- tas var piepildīties.

5

LAUVA Šodien nāksies mācīties daudz kā jauna, saistībā ar mainīgo dzīvesveidu. Diena būs pietiekami produktīva, lai tev būtu prieks.

6

JAUNAVA Kāds būs atbildīgs par tevis satraukšanu. Liksies, ka visā kā ir par daudz, bet iesaku vienkārši darīt un nerunāt par to.

7

SVARI Fokusēties uz pienākumiem nebūs nemaz tik viegli. Nemeklē sev āķīšus, pie kuriem pieķerties, jo tev vajag mazu kritienu.

8

SKORPIONS Neuzliec citiem pienākumus pret sevi- labāk pats par to parūpējies. Būs smaga diena, vajadzēs diezgan daudz enerģijas.

9

STRĒLNIEKS Kājas turi uz zemes, citādāk aizlidosi sazin kur. Būs pagrūti tikt galā ar pienākumiem. Citi cilvēki rādīs pareizo ceļu.

10

MEŽĀZIS Labi sanāks saplānot turpmākās dienas. Tu soļo neparastā virzienā, kas beigās var izrādīties arī tas pareizākais.

11

ŪDENSVĪRS Pašam nāksies apšaubīt savu gudrību. Šīs šaubas tev daudz ko mainīs. Pirmais iespaids nav tas pareizākais- atceries to!

12

ZIVIS Nevarēsi noslēpt savus nodomus, jo tev varēs redzēt cauri. Tomēr būsi hiperaktīvs, kas ļaus tev šodien panākt diezgan daudz.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment