13. jūnija dienas horoskops – salīgsti mieru ar pagātni!

1

AUNS Šodiena būs kā jauns sākums. Mazliet piebremzē ar savu visatļautību – tev vairāk ir jāsāk cienīt cilvēki, citādāk viņi sāks uz tevi skatīties ar greizu aci.

2

VĒRSIS Tevī pēkšņi radīs interesi kas tāds, kas nekad nav aizrāvis. Tā ir zīme, ka ir jāpievēršas kam jaunam un nebijušam. Ir vērts izkāpt no komforta zonas.

3

DVĪŅI Nedomā, ka citi ir vainīgi pie tavām likstām. Nebūs pārāk labs garastāvoklis, bet, ja saņemsi sevi rokās, vari šo dienu padarīt daudz labāku nekā visu laiku dusmojoties.

4

VĒZIS Gribēsies daudz jautrības, bet grūti būs atrast kādu, kurš tam gribēs pievienoties. Atceries, ka ir labi būt arī vienam – un dažkārt tas ir pat daudz interesantāk.

5

LAUVA Parūpējies kārtīgi par savu veselību, šobrīd tu nedrīksti atļauties slimot. Nesūdzies, ja kaut kas noiet greizi, tev ir jācieš klusu un viss jādara savā nodabā.

6

JAUNAVA Kas gan var būt labāks par labu dienu, kurā garastāvoklis vēl ir uz visiem 100%. Šodien tu būsi īsta raķete, kas visus, kas būs tev apkārt, padarīs laimīgus.

7

SVARI Apdomā to, ko šobrīd dari – vai vēlāk pašam to nenāksies nožēlot. Ja paskatīsies uz savu iepriekšējo pieredzi, sapratīsi, vai tiešām ir vērts šajā visā ieguldīt enerģiju.

8

SKORPIONS Nedomā, ka esi labāks par citiem – tas nāks par ļaunu. Vari skumjas gremdēt mūzikā, bet alkoholam gan šodien nedrīkst pieskarties nekādā gadījumā.

9

STRĒLNIEKS Tev būs vajadzīga lielāka atbildības sajūta. Nevari tā pasīvi staigāt apkārt un tikai “it kā kaut ko darīt”. Esi pārliecinātāks par sevi, un tad jau viss izdosies.

10

MEŽĀZIS Atgūsti savu pašlepnumu. Tevi neviens nedrīkst palikt zem tupeles, citādāk tu sāksi justies ļoti nelaimīgs. Tev jāsaprot, kuri cilvēki tevi padara labāku un kuri – velk pie zemes.

11

ŪDENSVĪRS Nevajag šodien nevienam skaust laimi, citādāk karma to visu redzēs. Samierinies ar to, ka visu dzīvē nevar iegūt sev, lai arī cik tas sāpīgi nebūtu.

12

ZIVIS Tev šodien būs ļoti romantisks garastāvoklis, ko arī vajag likt lietā. Ej un dari! Ja sēdēsi uz vietas, tā arī nekas nenotiks. Tikai neaizmirsti arī par saviem pienākumiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment