13. marta dienas horoskops – viss nokārtosies!

1

AUNS Šodien visu laiku kaut kur apkārt Tev uzglūnēs jaunas problēmas.Būsi nomākts,bet to var mainīt-iesēdies karuselī un griezies uz riņķi!

2

VĒRSIS Tev šodien reizē nāks pakaļ gan labais, gan lieliskais. Veiksmīga diena,kad nevajag galvu nomākt ar problēmām,kas nemaz nav svarīgas

3

DVĪŅI Ja Tev šķiet,ka nav jēgas, tad nemaz nepūlies. Lai kaut ko uzsāktu darīt, ir vajadzīga motivācija. Sagaidi to un tad rīkojies!

4

VĒZIS Būsi piepildīts ar labām emocijām, tāpēc šī diena paies ātri un priecīgi. Tikai neaizmirsti par visiem saviem pienākumiem!

5

LAUVA Apdomā kārtīgi, vai vēlies kāpt pāri saviem morāles principiem. Tu labi zini, ka tie ir jāsaglabā, lai arī kas notiktu.

6

JAUNAVA Šodien būs viena no priecīgākajām dienām šajā mēnesī, tāpēc izbaudi to kārtīgi, lai ir ko atcerēties. Un nenosodi, ja kkas neizdodas

7

SVARI Tu sāc uzvesties tā,kāds patiesībā neesi. Apdomā savas aizdomu un dusmu lēkmes- vai tām vispār ir kāds iemesls. Dzīvo brīvāk!

8

SKORPIONS Šodien labāk nemēģini koķetēt ar cilvēkiem- parādīsi sevi no ne tās labākās puses. Saglabā mieru un uzdrīksties neuzdrīkstēties.

9

STRĒLNIEKS Taviem sapņiem ir lemts piepildīties,bet,lai tas notiktu,Tev tiem vismaz ir jāpievērš uzmanība. Bet padomā,vai realitāte nav labāka

10

MEŽĀZIS Ja Tev nāk klāt pienākumi- atrodi kādu, kurš to visu atbalstīs- vismaz Tev paveiksies, ja kāds tev sastādīs grafiku

11

ŪDENSVĪRS Tev ir nepieciešama atpūta- vismaz kāda brīvdiena, kuru veltīt tikai un vienīgi sev. Atrodi sev laiku, lai vari apdomāties!

12

ZIVIS Kaut kas no visa,ko esi mācījies, centies to attīstīt, sajuks. Un tā būs liela problēma- labāk centies jau laikus to novērst!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment