13 neparasti pirmie randiņi, kuri notika citādāk, nekā cilvēki sagaidīja

3. Mans vīrs rīt vedīs manu meitu uz randiņu. Viņš teica, ka vēlas būt viņas pirmais randiņš, lai iemācītu, kādu attieksmi pret sevi viņai vajadzētu sagaidīt īstā randiņā. Es esmu tik lepna.

4. Esmu 19 gadus vecs puisis un beidzot esmu pieņēmis to, ka esmu gejs. Rīt eju uz savu pirmo randiņu ar puisi.

5. Pārgulēju ar puisi pirmajā randiņā un nejūtos kā palaistuve. Jūtos efektīva – izlaidu visu lieko un nonācu uzreiz pie galvenā.

6. Mans tētis bijis viens 14 gadus pēc mammas nāves. Šodien viņš dodas uz savu pirmo randiņu. Es tik ļoti lepojos ar viņu.

7. Mana meita bija uz pirmo randiņu. Puisis pēc tam meloja, visiem lieloties, ka atņēmis viņai nevainību. Tāpēc mana meita visiem sāka stāstīt, ka viņa no viņa palikusi stāvoklī. Uzminiet, kurš ĀTRI atzinās savos melos?

8. Es pirmajā randiņā nočukstēju “es tevi mīlu”. Viņš atbildēja ar to pašu… Viņš joprojām nezina, ka patiesībā es runāju ar savu burgeru.

9. Kāds vīrietis tikko man ierosināja pirmo randiņu pavadīt grāmatu veikalā nevis bārā. Man šķiet, ka esmu iemīlējusies.

10. Manai attāluma draudzenei un man tikko bija pirmais randiņš, mēs kopā skatījāmies mēness aptumsumu. Ar 3200 kilometriem mūsu starpā.

11. Pirmajā randiņā puisis man pateica, ka manām acīm ir “ļoti skaista brūnā nokrāsa. Kā tumšajam alum.” Tas nostrādāja.

12. Es aizvedu puisi pirmajā randiņā uz restorānu. Mūs apsēdināja divus galdiņus tālāk no mūsu bijušajiem, kuri arī bija atnākuši uz randiņu viens ar otru. Pie velna, Visum!

13. Esmu bijis iemīlējies tikai vienā meitenē kopš 10 gadu vecuma. 15 gadus vēlāk mēs dosimiems uz mūsu pirmo randiņu. Viņai nav ne jausmas, cik ilgi es esmu gaidījis šo brīdi.

Avots: whisper.sh

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment