13. oktobra dienas horoskops – šodien paveiksies!

AUNS Šodien mazliet atviegloti varēsi pievērsties pienākumiem. Vajadzēs pārvarēt savu vēlmi pēc nedarbu strādāšanas.

VĒRSIS Padomā labi, pirms rīkojies. Lai arī šajā situācijā saskati daudz plusu, ir arī tikpat daudz mīnusu, tādēļ visam jāpievēršas ļoti strikti.

DVĪŅI Šodien spēsi paskatīties uz savu pagātni un mācīties no pieļautajām kļūdām. Būs grūti mainīt savu pieeju ikdienai, bet tas nu būs jāizdara.

VĒZIS Būs diezgan grūti apstākļi – sarežģīti uzdevumi, niķīgi cilvēki. Cilvēks, kurš tev ir pats mīļākais, būs arī lielākais atbalsts.

LAUVA Šodiena būs kā viens liels piedzīvojums, bet tevi dažos brīžos ieskaus nevēlama kompānija. Tomēr visam kaut kā būs jātiek cauri.

JAUNAVA Nedomā par beigām, pirms vēl vispār viss ir tā kārtīgi sācies. Uzzināsi šodien kādu nepārprotamu, šokējošu informāciju.

SVARI Padomā, vai tas, ko tu dod, ir arī tas, ko saņem atpakaļ. Dods devējam atdodas, bet pašam arī jāpieliek mazliet pūļu.

SKORPIONS Tavs dabiskais šarms šodien būs topā – visi to pamanīs un pakļausies tam. Neignorē cilvēkus, kuri pievērš tev uzmanību.

STRĒLNIEKS Pret tevi izturēsies tāpat kā tu pret citiem. Mazi uzmanības apliecinājumi nevienam taču nenāks par ļaunu, ne?

MEŽĀZIS Domas par nākotni šķitīs mazliet biedējošas. Nevajag tik daudz domāt par to, kā būtu, ja būtu, vienkārši rīkojies, lai rastu atbildi.

ŪDENSVĪRS Šodien ir ieteicams atbrīvoties no visām lietām, kas tevi traucē. Nostiprini attiecības, kurām jau ir ielikti pamati.

ZIVIS Izraisīsies ne visai patīkami strīdi – ar tiem būs jātiek galā ar visām varītēm. Esi piekāpīgāks citiem cilvēkiem – tas pavērs jaunas iespējas.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Inga</cite>

    Pelni naudu neizejot no mājām – pārdomāta, matemātiskos aprēķinos balstīta stratēģija nodrošina regulārus, lai arī šķietami nelielus laimestus lielākajās Rietumeiropas loterijās. Reģistrējies, satiec savu Fortūnu un izbaudi viņas seksualitātes pārpilno smaidu: https://goo.gl/YTcFQ6 Papildus ienākumi reizi nedēļā taču ir atbalsts ikdienā, bet ilgtermiņā palīdzēs uzlabot dzīves kvalitāti.

Leave a Comment